Ini Blog Gua ! hEdAyAt NyEr StOrY: 2012

Classmate !


hye semua . dear readers , rindu sangat-2 nak bercerita dan berkongsi masalah bersama kan ? huhu . Hari ahad yang membosankan . termenung di tepi tingkap melihat kenderaan lalu lalang di jalan raya . Kolej saya betul2 berhadapan dengan jalan raya . agak bising dan terganggu juga kadang-2 . Pejam celik saya dah berada di semester 3 . wahh cepat je masa berlalu dah 2 minggu saya berkampung di bumi shah alam ni .  semester ni saya terasa jugak sunyinya . kawan-2 terbaik saya tak dapat duk kolej . beberapa orang je yang dapat , rindu sangat-2 nak bergelak ketawa dengan mereka . jumpa masa dalam class jelah . itu pun sekejap jee . susah dah nak lepak sama-2 lepas ni . Nak share gambar-2 classmate saya daripada semester 1-3 . Love u all babe ! mmmuahhh ." AD120-A "

 AMIRUL 19-SELANGOR

FIIDA 20-SELANGOR

EIDA-19-PAHANG


TENGKU AFYK-19-PAHANG


HYQAL-22-SELANGOR


FATIN-19-KELANTAN


THAH-19-PAHANG


HARRIS-19-SELANGOR


IKA-20-SABAH


AMEE-20-PERAK


MAN-19-PAHANG


DUSSUKI -21-KELANTAN


NIK NOR DINEE-19-KELANTAN


CANDAT-19-PAHANG


DINEE -19-PERAK


MIRA-19-KEDAH


AYUMI-19-PAHANG


AS-20-JOHOR


YASMIN-19-PENANG


EMA-19-PAHANG


HAFIZBOO-19-KEDAH


AFIQ DANIEL-19-KELANTAN


HAFIZ-19-JOHOR


THIS IS ME HEDAYAT-19-JOHOR ^^


Kami berbangga di bawah jabatan teknologi percetakan . Always di hati fakulti Art And Design !
"We are a class of our own"


Mereka yang terbaik . mungkin ade 1 pic takde . rabiatul adawiah . deactived fb dia rasanya . terima kasih jugak kaan-2 bagi saya curik pic korang . hee . penat jugak nak kumpul pic mereka . semoga semester ini lebih baik dari semester-2 yang lepas . Aminnn . 


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Happy bufday to me ! 16 september


Hye peeps , uhuk-3 . rasa dahlama sangat-2 tak update blog ni , dah bersawang dan berhabuk dah . bukan ape sem ni memang penuh dugaan , kalau nak cerita semua memang tak tertaip lah saya huhu . erm sekarang saya ngah hadapi study weeks . 4 hb 10 ni , start final exam . hmm doakan okey . macam tade story pon kan sem ni ? selalu bercerita bagai . tapi sekarang busy dan tade mood nak story about my life . 
sebenarnya saya nak cerita mengenai hari teristimewa buat saya . tiap-2 tahun memang tarikh ni orang akan wish SELAMAT HARI LAHIR :') . saya baru je mengalami proses penuaan usia pada 16 september lalu . huhu dah seminggu dah . tapi baru nak cerita . erm tatawu nak cerita dari mana :) 
14 september - jumaat . selepas pulang dari class petang tu akaq saya jemput ke kolej , katanya nak raikan bufday saya dirumah . rasa terharu gila . erm balik rumah akaq dekat selangor ni jugak , erm saya memang takde semangat sebenarnya nak menghadapi 16 september tu . yang katanya beruntung sebab bufday saya sama dengan hari malaysia , saya telah dilahirkan selepas 30 tahun genap penubuhan malaysia . tetapi , seseorang telah sedarkan saya bahawa hari lahir kita itu sebenarnya bermakna . thankz a lot tuk dia . selepas kehadiran dirinya didalam hidup saya , saya rasa hidup saya ade maknanya . mulanya memang tak tenteram dan stress dengan hidup . dia merubah segala warna kehidupan saya . 
15 september - sabtu , 15 tu bufday my bestie naufal nazzirul quayyum , saya bangun lewat . macam biasa lah kalau cuti memang sedap tidur berguling guling atas katil , dengan air con yang secukup rasa tu kan ? wahh best sangat . erm masa tu saya ingat dia msg saya , nak main badminton , tak lama saya pon tertidur , masa tu dalm kul 2 ptg , yelah penat menjaga anak-2 sedara ni . sebab akaq saya tak sihat masa tu , saya yang buatkan air susu , saya yang kemas rumah , saya yang basuh baju , saya yang jaga anak-2 sedara huhu , feeling macam dah berumah tangga pulak masa tu . huhu . erm dapat msg daripada dia , katanya sakit tangan sebab main badminton :( serius masa tu saya rase sangat-2 risau . saya tak boleh dengar kalau orang yang saya sayang tu sakit ! saya sayang dia sangat-2 . erm saya bagi dia semngat n kuat tuk lawan kesakitan tu , pastu dia cakap sakit satu badan , rasa nak menangis . dalam hati berdoa , "Ya Allah kau pindahkanlah kesakitan yg ada pada dirinya kepadaku , biar hamba yang menanggung segala kesakitan itu . hamba sangat mncintainya " saya suruh dia berehat . masa malam pulak dia msg , malam ni tak yah on the phone , tade bende nak cakap . erm masa tu memang tersentap jap . erm pastu dia cakap tade mood segala bagai . hm saya rase nak menangis , dalam hati berkata , dia tak ingat ke nak wish my bufday ? hmm but biasa jelah , maybe dia penat n sakit badan , so saya paham . mase tu kitorang on tweet , dia bg Direct message dia suh saya call dia pukul 11.45 , katanya rindu nak dengar suara saya . saya tak terfikir pape pon masa tu . bila 11.45 saya call dia , berborak masa tu , tak lama dia menyanyikan lagu bufday siap dengan ucapan sekali , serius saya menangis teresak masa tu , sangat terharu bila ade orang ingat bufday kita , ape lagi dia wat suprise camtu , hm sangat-2 saya hargai jasa awak sayang . masa tu ade 21 message masuk . erm kawan-2 tak putus-2 wish bufday :') sangat-2 terharu . malam tu saya tidur dengan tenang . 
16 september - ahad . SELAMAT HARI MALAYSIA .  pagi-2 on twtter n facebook . pagi tu ade 467 org wish dekat wall n 99 orang wish dekat privet message . sangat-2 terharu . saya ceck sorang-2 sape yang wish , but tak tereply lah . saya like je . hm agak terkilan masa tu , kawan-2 yang terdekat ramai jugak yang tak wish . saya tak kesah , but sedih lah jugak deorang tak wish , mungkin masing-2 busy dengan study . saya tunggu dan terus tunggu , still tak wish . ok kawan saya tak kesah . huhu erm masa on twtter lak ramai yg mention happy bufday , line internet lembap , so ade yg saya reply ade yg x , sorry k . sungguh terharu sangat-2 . erm ape-2 pon dia still jadi org yg pertama yang wish bufday saya .  thankz awak , sampai ke malam , saya tunggu kawan-2 yg saya nanti tu tak jugak wish . ok aq paham korang busy sampaikan bufday kawan kau pon tak ingat , sokay :') . pape pon 16 september hanya berlalu begitu sekejap . orang cakap beruntung bufday aq same ngan hari malaysia . huhu memanglah untung , satu malaysia cuti sebab hormat ngan bufday saya . huhu opss~ bukan sehari taw ?  2012 ni 2 hari cuti tuk hari malaysia , sebab hari malaysia jatuh pada hari ahad , jangan jelous tau korang :) tq sambut bufday saya dengan cuti-2 anda ^^ . Akhir kata , terima kasih to all members n family . opssss terima kasih yg tak terucap kepada kekasih hatiku . huhu thankz sayang jadi orang yg pertama wish bufday saya , siap dengan lagu n ucapan . abang hargai jasa sayang tu . semoga hubungan kita kekal dan berpanjangan , ingat i love u today tomorrow and forever . i love u so much , tacde yang lain . terima kasih semua . now saya dah bersia 19 tahun  (^^) 16 sept 1993



HAPPY BUFDAY TO ME (^^)

 1 angka lagi dah bertukar ? wahh 2013 saya 2o tahun ? huu tua sudahh , huhu

Ya Allah , berikanlah hambamu ini satu peluang untuk mengasihi , menyayangi , mencintai , dan berikanlah peluang untuk hambamu ini untuk dikasihi , disayangi dan dicintai . Dia sempurna bagiku . dekatkanlah hatinya dengan hatiku .

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Aku Yang Berdosa - Shahir



Hye kawan , salam ramadhan semua . hari ni dah masuk ramaddhan ke-7 . perasan tak ? huhu
sekejap je masa berlalu . dah seminggu sudh kita menunaikan ibadah puasa . ok , hari ni saya senang hati nak berkongsi lagu dekat kamu semua . hope korang suka dan dapat hayati lirik nya ok , selamat mendengar yee semua . semoga dipermudahkan perjalaanan hidup kita sebagai hambaNya . Amin


Sejauh mana langkah ku 

di sanaaku melupakan mu

Seluas mana kau beri padaku

masih ku angkuh padamu

segalanya dustagelap menggaburi ku

Ya Allah, apa yang bisaku tebus kepadamuatas dosaku..

Ketahuilah hati yang tidak tenang adalah hati yang melupakan Allah Ta'ala. kembalikan hatimu pada Allah, nescaya Allah akan menyelesaikan masalah kamu. semua manusia akan diuji oleh Allah, jangan berdukacita dengan ujian Allah kerana ujian Allah menyebabkan kita hampir dengan-Nya.Sekiranya kamu redha dengan takdir Allah dan menerimanya dengan hati yang terbuka nescaya hati kamu akan tenang dan Allah akan menyelesaikan segala masalah yang kamu hadapi.Yakinlah pada Allah.

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubarak

hye kawan , lama kan saya tak update blog busyuk ni ? huhu . okey sebelum terlambat , saya nak ucapkan selamat menyambut bulan ramadhan Al-Mubarak . saya dah wish kat facebook tuk kawan-2 huhu , tapi tak ada mase lagi nak wish kat blog kan ? huhu . saya harapkan sangat-2 ramadhan kali ini datang dengan lebih bermakna buat kita semua , aminn InsyaAllah . siapa tahu , berkat kesungguhan kita dalam beribah selama ini di kabulkan oleh Allah S.W.T pada bulan ramadhan ini . Amin . sentiasa lah berbuat baik , dan pertingkatkan amalan kita , huhu , Alhamdulillah dapat sambut kehadiran ramadhan bersama keluarga tersayang . semalam baru balik shh alam . ermm hari ni 1st day berbuka dengan kawan-2 saya . huhu tahu tak semalam cuma 4 orang je classmate saya yang pulang ke kolej . huhu , so pagi tadi kami seronok di buai mimpi , dan tidak pergi ke kelas , huhuu . yelah sedap sangat berguling - guling atas tilam kann . hehe . tapi kelas petang kami pergi tau . Ya Allah besar betul dugaanMu huhu , cuac yang terik sekali , tapi kami tetap kuat dan terima dengan redha atas dugaanMu . Alhamdulillah segalanya baik-2 sahaja . huhu . pulang dari kelas , pergi bersiap ke bazar seksyen 17 . huhu . Ya Allah begitu banyak hamba-2 Mu yang sedang mencari makanan untuk berbuka puasa . kami berjalan berhimpit , bertolak dan berseret . huhu Akhirnya saya temukan menu berbuka yang sesuai tuk saya , Nasi kukus wif Ayam berempah , huhu . Air tembikai dengan air kelapa laut jadi pilihan saya hari ini . Alhamdulillah , terima kasih ya Allah kerana memberi peluang untunk kami bertemu bulan ramadhan yg penuh berkat ini . terima kasih kerana telah memanjangkan umur kami . InsyaAllah masih dapat bertemu ramadhan pada tahun-2 yang akan datang . Amin . ^^



doakan kesehteraan dan kesihatan saya ok . InsyaAllah jika di beri peluang saya akan menunaikan solat sunat teraweh bersama-sama kawan 2 saya . InsyaAllah ^^ saya nak bagi kamu semua dengar lagu ni . untuk menaik kan semangatkita di bulan ramadhan ini . InsyaAllah . huhuhu .


 Lagu ni khas saya berikan tuk kamu semua , insan bergelar muslim . huhu terima kasih sudi membaca sedikit cerita yang agak membosankan ni dari saya , apa yang baik itu datangnya dari Allah , apa ygburuk itu datangnya dari kelemahan saya sendiri . Selamat beramal di Bulan Ramadhan ni ye ^^

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Yang teristimewa . Selamat ulang tahun kelahiran !

hye peeps . lamanya tak update blog saya ni ? uhuk-3 . banyak nye sawang-2 dan habuk-2 kat sini . huhu . ok hari ni saya nak ceritakan sesuatu yang teristimewa untuk si dia yang pernah menjadi istimewa di hati ni . uhhuu sentap sekejap . huhu . erm tahu tak hari ni berapa hari bulan ? ermm-3 ? berapa ? 2706 kann ? huhu hari ni bufday dia lah ?! biarlah saya rahsiakan nama dia ye . malam semalam memang terdetik onn fb . dalam jam 12 malam . nampak lah bufday-2  friend kat fb 2706 . pastu rase lain macam je ? tapi masih belum ingat bufday sape . lepas tu . pagi sebelum pergi kelas bukak fail penting tu nak ambik something . lepas tu ade satu letter MELOMPAT keluar . huhu tipu je kan . letter boleh lak lompat whatever lah . haha dekat letter tu ade tertulis 16092706 ?! huhhhh ? lahhaii baru saya ingat yang 2706 bufday si dia rupanya . patutlah rasa macam kenal je tarikh tu . huhu . erm ye lahh . dah tak friend kat fb . fb baru pon bf baru dia block saya . mana lah nak tawu perkembangan dia kan ? tawu tak last week dia kol !? ohhoo terkejut lah jugak . erm dia dah nak exam dah . ok saya doakan kamu yang terbaik ok . rindu lah nak tengok kamu senyum dan suara kamu !! ermm huhu . rindu jelah yang mampu saya ungkapkan . erm 2706  2010 . saya memang tak boleh lupa tarikh ni . maafkan saya ok . mase tu bodoh tak pikir panjang . ikutkan nafsu cemburu , menyirap sgt-2 . n kononnya nak mengalah lah kan dengn someone tu . hmm . ishhh malas lah nak cerita benda yang lepas . biarkan kengan pahit tu terkubur dan tertanam dalam-2 kat hati kita ni . saya pon dah tak tahu nak cakap apa , apa yang saya boleh cakap dan sampaikan kat sini is ?? SELAMAT HARI JADI yang ke 18 ok . hope kamu bahagia dengan lelaki pilihan kamu  . Dayat doakan terbaik untuk kamu . jangan lupa doakan terbaik tuk dayat jugak ok? miss u . maafkan kesalahan dan kesilapan yang pernah saya lakukan dekat kamu . sampai sekarang kenagan-2 tu selalu bermain dekat fikiran . ikhlaskan semua kenagan bersama kamu itu menjadi yg terindah di hati saya ini . Akhir kata . saya nak kamu bahagia dunia dan di akhiray . InsyaAllah . bila kamu teringat kan saya . ingatlah ape-2 yang boleh mengingatkan saya . lagu-2 dulu semua saya ingat . ok  tu je yang saya nak sampaikan kat kamu . selamat berbahagia , murah rezeki . RINDOO SAYANG KAMOO menjadi kenangan . terima kasih tuk segalanya . :')



special purple kek tuk kamOo ! HAPPY BUFDAY :')
Yang ikhlas :- 1609# wassalam . :')



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

korang terbaik ! budak 96 !

hye kawan . selamat pagi ye semua . entry kali ni sangat istimewa tau . haha
okeyy nak tahu entry pasal ape ? hehe baca je sampai habis ok . but pape pon entry ni
khas tuk adeq-2 96 yang penah aq kenal . sayang korang ketad-2 doe ! :)
okey semalam baru lepas jenguk deorang dekat hostel , wahh
teruje sangat dapat datang sekolah lame . seronok 
tapi tak dapat datang lame kann ? 
ade rezki jumpa lagi :')


7.30 pagi:- saya siap-2 nak pergi sekolah lame . kemain lagi semagat nak pegi sane . haha
yelah sebab sebelum ni dah janji ngan si raja afiq . nak datang sane area pukul 9 !
8.50 :-sampai sekolah ku kesayangan ku . tumpah darah ilmu ku . huhu .
apa yang menyakitkan hati ? si raja takde dekat tempat yang di janjikan !
sampaikan ade something yang terjadi ! wahh sedih lha jugak . huh 
9.00:-saya masuk sekolah dengan muka tak malu tu haha , segan sangat-2 sebenarnya !
nak buat camne , dah sampai takkan nak balik semula pulak kan ? haha .
saya parking kereta depan surau sekolah . nampak lha adeq-2 ni main bola , main badminton segala kt situ
pastu panggil lah sorang adeq niey . fom 2 kot . suruh panggil si raja ! upenya dea sedap-2 main badminton dalam dewan !? wah kemain lagi . geram betul . pastu masuk dorm deorang (form 4)
nampak lah si dugong bulan tengah tido ! saya kejut dea tak bangun-2 ! ciss
dasar bayak lemak lah kow izam ! hahaha . pastu round dorm sebelah ! hah ! nampak lah 
masing-2 terbaring dan ke enakan tidur . perghh kemain eak tido ! kejut si akip !
hah ! selamat bagun . denagn muka mamai nye tu ? dea tak caye lak yang aq datang ? hahaha
takde ape yang mustahil lahhh ! haha . pastu mula lah saya buat bising dalam tu melayan pale akip ngan raja
hah . sampaikan sarjen ngan macan pon terbagun . amacam kuat tak aura saya ? haha
9.30:-saya masuk dewan join deorang main badminton ? haha . lame dah tak main ue cepat penat haha
beregu ngan akip , lawan ngan syakir ngan wadud . haha . malang nya saya penat dan main jap je haha
dalam dewan ue macam-2 bunyi ade . ade yang sebok je main perkakas nasyid . upenye si amer ilham yang belagak power main tu ngan adeq-2 form 2 hahaha . 
pastu dah penat , kitorang lepak kat kantin hehe . best beb dulu kantin tempat saya lepak tiap petang !
hahaha . but kantin skg dah tak best lah . adoii terjumpa cikgu matematik lame saya . hehe
cikgu azamimah . berborak dengan dea . hehe . seronok jumpa tau . :p
erm pas balik kantik masuk dorm deorang sambung lah bercerita dan berborak sakan ! yeahh ! 
hahaha . si dugong bulat ue baru bagun ? haihh izam-2 . haha . lepak sampai kul 2 kot sampaikan budak-2 ni 
tertido dengar cerita-2 tu hahaha . sedih beb tak dapat lame kat sane .takpelah ade rezeki jumpa lagi ok.
pastu ajak izam pegi kantin lagi sebab lapo lah haha . tak lame pastu balik . :')
berat hati je nak balik mase tu . igatkan nak tido sane . tapi ade tanggungjawab lain lah .

Ni mase deorang form 1# 2009




Ni mase deorang form 2# 2010



Ni mase deorang form 3# 2011



Ni mase deorang form 4# 2012 


raja ngan akip mase form 1# comot abes mase ni haha

Time ni ngan akip , azim . beberapa hari sebelum berhenti sekolah 

luqman , syakir , akip , wadud form3 2011#


wahh rindu sangat-2 nak makan-2 macam ni kat hostel !


haha . macam-2 dah saya lalui hidup dekat hostel ngan dorang . kalu korang tak ingat tatawu lah nak cakap pe . haha . best sangat lah dapat kenal korang . terima kasih selalu membantu :)

KENANGAN YANG PALING TAK DAPAT DI LUPAKAN 



2009- mase ni saya form 4 deorang fom 1 . mase ni dengan kwn-2 saya wif  luqman form 6  . kitorang tak pergi prep , makan maggie ramai-2 kat dewan makan ! kantoi dengan ustz anas ! (wardern) hahaha
last-2 kitorang kene denda berdiri depan bilik warden ! pergh kene marah tak sudah puihhh sabo jelah.
kitorang dak-2 fom4 ngn fom6 kne marah sebab ajar adeq-2 tak pegi prep haha . wekk
2010-mase ni saya form 5 . mase tahun ni tak dapat nak lupakan time buka puasa ramadhan . 
huhu sedih jugak kalau teringat zaman-2 dulu . miss sangat-2 zaman kat hoetel# :'(
2011-mase ni saya form 6 sekejap dekat sekolah . haha . tak dapat lupa ade 1 malam tukan , pukul
bape eak ? lupalah dalam kul 1 or 2 pagi kot . bising-2 ramai-2 buat maggie goreng dalam dorm
pastu . ustaz nazri round dorm ! perghh yg kali 1st terselamat lagi . maseng-2 buat-2 tido . yang kali ke-2 
hah ! amekkaw ! kantoi maseng-2 makan maggie n buat bising dalam gelap . hahahaha
sangat-2 takut mase ni ! deorang semua kene panggil n kene denda kot kat bawah . nasib baik
mase tu saya makan ats katil pastu kat katil ue penuh baju . so , ustaz tak nampak . haha
selamat . Alhamdulillah . ni lah pengalaman yg tak dapat nak lupa ngan deorang :')

 KAU HADIR DIKALA AKU KESEDIHAN , KAU HADIAHKAN AKU SENYUMAN , KAU TANAMKAN KEAZAMAN , KAU BERIKAN AKU HARAPAN . HADIRMU MENCERIAKAN HIDUPKU , TIADA LAGI TANGISAN DALAM HATIKU . :')

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Result exam dah keluar ?!Alhamdulillah

hye peeps . huhu . alah rase bersawang sangat-sangat saya nye blog nieyh . huhu
maaflah busy lah nak wat entry . okeyy . semalam hari yang mngejutkan bagi dak-2 UITM huhu .
tahu tak kenape ? hari ni result keluar . hee~ macam biase lah bila result keluar , ade yang sedih ,
ade yang bergembira kan ? huhu . camne ngan saya eak ? cuba teka ? huhu
okey saya cerita dari awak okey . thankz setia membace taw . 

9.00 pagi:- bangun tidow secepat mungkin pegi cek email . (tak mandi lagi rambut kusut masai lagi)
hehehe . semagat gila nak cek result . kui -3
masa klik email yahoo tu mmg sangat-2 berdebar-debar . tapi yakin je lah kita dah usaha kan ?
huhu last-2 nampak result tu . wahh terus menjerit sekuat hati ! MAKKKKKKK!
huhu . Alhamdulillah saya dapat 5A1B2C huhu . even tak capai target still bersyukur tak terhingga . :)
sebenarnya tuk sem ni saya harap sangat dapat dekan (!) huhu tade rezeki lah awakk , so bersyukur je k ape yang dapat . saya punyer pointer tak lah tinggi sangat tapi lepas lah hajat ats 3.0 tu ,
huhu . saya dapat 3.30 . Alhamdulillah . berkat usaha saya kan . :)
TEXT  kawan saya . "fareez kow bukak lah email cek dapat bape ?" (saya cakap)
dea tak jawab pon . ehhem . baru teringat saya tahu email n password dea . so , saya bukak lah!
hehehe sorry taw . wahh rupenya dea dah bukak . tahniah jugak dea dapat 3.26 huhu
so petang tu dea datang rumah pastu tepon si faiq , ajak raikan bersame . even kecewa tak dapat dekan ,
tapi kami sangat-2 gembira ngan pencapaian kami . faiq tahniah jugak . 3.05 . :) 
huhu . petang-2 kuar melaram cari arang pastu pegi lahab sate weyh ! huhu syokk nyer !
huhu . k lah ni je cerita result saye semalam . ape ? tak percaya saya punya result ? kejap-2
saya buktikan dekat bawah nieyh huhu . 



DOAKAN SAHABATMU INI BERJAYA DUNIA DAN DI AKHIRAT . DALAM PERJUANAGAN SEORANG INSAN YANG BERNAMA PELAJAR:-JANGAN SESEKALI BERPUTUS ASA . JAGAN SIA-2 KAN PELUANG YANG KITA ADE KAWAN-2 . AMIN . SEMOGA ALLAH MEMBERIKAN YANG TERBAIK BUAT DIRI KITA INI , AMIN YA RABBAL ALAMIN 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

bersantai with kawan-2

hai reader's . erm lama kan saya tak buat entry ? huhu . biasalah busy . 
erm entry pendek yang saya nak kongsikan . semalam puas berjalan dengan kawan-2
kami melepak kat mall , cari barang , karaoke , bowling (wayang) --> tak kesampaian . huhu
saya keluar dengan fareez , faiq , hana

agenda utama 
9-00:- keluar rumah amek kawan-2 
9-30:-sarapan di McD . uhhu . 
10-00:-masuk mall pusing-2 cari barang
10-30:-kitorang tak jadi tempah tiket wayang ! haha
11-00:-masuk karaoke (2 JAM) macam-2 pilihan lagu huhu
1-00:-makan tengahhari di food court .
2-00:-start main bowling 2 SET . ahakk saya nombor 2 
3-30:-jalan-2  betulkan handphone fareez dan berjalan bersama cool blog huhu
4-00:- kitorang balik . uhhu . faiq drive kete best ! ahakk laju weyh .






ohho pencarian DUTA tandas . ahakk . :D


hah , lau yang ni DUTA karaoke boleh ? huhu *perasan* 


yang ni pulak ? model tuk lariskan tempat ni . ohhooo perasan giler saya ? hee


wahh suara hana sangat best ! just ade part-2 yang suara nya agak ke laut huhu


heyy si faiq ni ? cover-2 lah ! haha , x abes setting seluar ye bang ? ohho


fareez with faiq . huhu . thankz yup . enjoy sangat-2 . :)


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen