Ini Blog Gua ! hEdAyAt NyEr StOrY: Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubarak

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubarak

hye kawan , lama kan saya tak update blog busyuk ni ? huhu . okey sebelum terlambat , saya nak ucapkan selamat menyambut bulan ramadhan Al-Mubarak . saya dah wish kat facebook tuk kawan-2 huhu , tapi tak ada mase lagi nak wish kat blog kan ? huhu . saya harapkan sangat-2 ramadhan kali ini datang dengan lebih bermakna buat kita semua , aminn InsyaAllah . siapa tahu , berkat kesungguhan kita dalam beribah selama ini di kabulkan oleh Allah S.W.T pada bulan ramadhan ini . Amin . sentiasa lah berbuat baik , dan pertingkatkan amalan kita , huhu , Alhamdulillah dapat sambut kehadiran ramadhan bersama keluarga tersayang . semalam baru balik shh alam . ermm hari ni 1st day berbuka dengan kawan-2 saya . huhu tahu tak semalam cuma 4 orang je classmate saya yang pulang ke kolej . huhu , so pagi tadi kami seronok di buai mimpi , dan tidak pergi ke kelas , huhuu . yelah sedap sangat berguling - guling atas tilam kann . hehe . tapi kelas petang kami pergi tau . Ya Allah besar betul dugaanMu huhu , cuac yang terik sekali , tapi kami tetap kuat dan terima dengan redha atas dugaanMu . Alhamdulillah segalanya baik-2 sahaja . huhu . pulang dari kelas , pergi bersiap ke bazar seksyen 17 . huhu . Ya Allah begitu banyak hamba-2 Mu yang sedang mencari makanan untuk berbuka puasa . kami berjalan berhimpit , bertolak dan berseret . huhu Akhirnya saya temukan menu berbuka yang sesuai tuk saya , Nasi kukus wif Ayam berempah , huhu . Air tembikai dengan air kelapa laut jadi pilihan saya hari ini . Alhamdulillah , terima kasih ya Allah kerana memberi peluang untunk kami bertemu bulan ramadhan yg penuh berkat ini . terima kasih kerana telah memanjangkan umur kami . InsyaAllah masih dapat bertemu ramadhan pada tahun-2 yang akan datang . Amin . ^^



doakan kesehteraan dan kesihatan saya ok . InsyaAllah jika di beri peluang saya akan menunaikan solat sunat teraweh bersama-sama kawan 2 saya . InsyaAllah ^^ saya nak bagi kamu semua dengar lagu ni . untuk menaik kan semangatkita di bulan ramadhan ini . InsyaAllah . huhuhu .


 Lagu ni khas saya berikan tuk kamu semua , insan bergelar muslim . huhu terima kasih sudi membaca sedikit cerita yang agak membosankan ni dari saya , apa yang baik itu datangnya dari Allah , apa ygburuk itu datangnya dari kelemahan saya sendiri . Selamat beramal di Bulan Ramadhan ni ye ^^

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 kritikan panas:

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen