Ini Blog Gua ! hEdAyAt NyEr StOrY: Aku Yang Berdosa - Shahir

Aku Yang Berdosa - Shahir



Hye kawan , salam ramadhan semua . hari ni dah masuk ramaddhan ke-7 . perasan tak ? huhu
sekejap je masa berlalu . dah seminggu sudh kita menunaikan ibadah puasa . ok , hari ni saya senang hati nak berkongsi lagu dekat kamu semua . hope korang suka dan dapat hayati lirik nya ok , selamat mendengar yee semua . semoga dipermudahkan perjalaanan hidup kita sebagai hambaNya . Amin


Sejauh mana langkah ku 

di sanaaku melupakan mu

Seluas mana kau beri padaku

masih ku angkuh padamu

segalanya dustagelap menggaburi ku

Ya Allah, apa yang bisaku tebus kepadamuatas dosaku..

Ketahuilah hati yang tidak tenang adalah hati yang melupakan Allah Ta'ala. kembalikan hatimu pada Allah, nescaya Allah akan menyelesaikan masalah kamu. semua manusia akan diuji oleh Allah, jangan berdukacita dengan ujian Allah kerana ujian Allah menyebabkan kita hampir dengan-Nya.Sekiranya kamu redha dengan takdir Allah dan menerimanya dengan hati yang terbuka nescaya hati kamu akan tenang dan Allah akan menyelesaikan segala masalah yang kamu hadapi.Yakinlah pada Allah.

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 kritikan panas:

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen