Ini Blog Gua ! hEdAyAt NyEr StOrY: Yang teristimewa . Selamat ulang tahun kelahiran !

Yang teristimewa . Selamat ulang tahun kelahiran !

hye peeps . lamanya tak update blog saya ni ? uhuk-3 . banyak nye sawang-2 dan habuk-2 kat sini . huhu . ok hari ni saya nak ceritakan sesuatu yang teristimewa untuk si dia yang pernah menjadi istimewa di hati ni . uhhuu sentap sekejap . huhu . erm tahu tak hari ni berapa hari bulan ? ermm-3 ? berapa ? 2706 kann ? huhu hari ni bufday dia lah ?! biarlah saya rahsiakan nama dia ye . malam semalam memang terdetik onn fb . dalam jam 12 malam . nampak lah bufday-2  friend kat fb 2706 . pastu rase lain macam je ? tapi masih belum ingat bufday sape . lepas tu . pagi sebelum pergi kelas bukak fail penting tu nak ambik something . lepas tu ade satu letter MELOMPAT keluar . huhu tipu je kan . letter boleh lak lompat whatever lah . haha dekat letter tu ade tertulis 16092706 ?! huhhhh ? lahhaii baru saya ingat yang 2706 bufday si dia rupanya . patutlah rasa macam kenal je tarikh tu . huhu . erm ye lahh . dah tak friend kat fb . fb baru pon bf baru dia block saya . mana lah nak tawu perkembangan dia kan ? tawu tak last week dia kol !? ohhoo terkejut lah jugak . erm dia dah nak exam dah . ok saya doakan kamu yang terbaik ok . rindu lah nak tengok kamu senyum dan suara kamu !! ermm huhu . rindu jelah yang mampu saya ungkapkan . erm 2706  2010 . saya memang tak boleh lupa tarikh ni . maafkan saya ok . mase tu bodoh tak pikir panjang . ikutkan nafsu cemburu , menyirap sgt-2 . n kononnya nak mengalah lah kan dengn someone tu . hmm . ishhh malas lah nak cerita benda yang lepas . biarkan kengan pahit tu terkubur dan tertanam dalam-2 kat hati kita ni . saya pon dah tak tahu nak cakap apa , apa yang saya boleh cakap dan sampaikan kat sini is ?? SELAMAT HARI JADI yang ke 18 ok . hope kamu bahagia dengan lelaki pilihan kamu  . Dayat doakan terbaik untuk kamu . jangan lupa doakan terbaik tuk dayat jugak ok? miss u . maafkan kesalahan dan kesilapan yang pernah saya lakukan dekat kamu . sampai sekarang kenagan-2 tu selalu bermain dekat fikiran . ikhlaskan semua kenagan bersama kamu itu menjadi yg terindah di hati saya ini . Akhir kata . saya nak kamu bahagia dunia dan di akhiray . InsyaAllah . bila kamu teringat kan saya . ingatlah ape-2 yang boleh mengingatkan saya . lagu-2 dulu semua saya ingat . ok  tu je yang saya nak sampaikan kat kamu . selamat berbahagia , murah rezeki . RINDOO SAYANG KAMOO menjadi kenangan . terima kasih tuk segalanya . :')



special purple kek tuk kamOo ! HAPPY BUFDAY :')
Yang ikhlas :- 1609# wassalam . :')



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 kritikan panas:

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen