Ini Blog Gua ! hEdAyAt NyEr StOrY: TQ credit:- Farah Khucengg

TQ credit:- Farah Khucengg



ni dia . blog farah . yang sudi menceritakan kewujudan saya di dunia blog ni . huhu



ni dari awal saya print out tau . huhu



sambungan .....



thank a lot farah khucengg


ha , hye semua . entry ringkas je saya nak wat hari ni . just want to say . hati ni memang sangat-2 terharu dengan apa yang telah dilakukan oleh farah , huhu . yelah . dia cerita pasal saya . erm nanti dayat buat entry khas tuk frah okey . dayat tak tahu kenapa blog dayat mengalami perubahan malam ni ? --' kenapa ni ? sangat lain . nak buat post sangat-2 susah . tu yang lambat menaip tu . dan tak ade idea pulak nak menaip . erm . sok baru nak godek kenape . ke memang semua macamni ? nak masuk pic dah macam nak masukkan pic dalam FACEBOOK ? huh pelik ? papepon saya akan menyambung entry-2 yang tergendala tadi . tapi saya akan publish entry ni untuk farah . .okey nak wat keje lain wassalm 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

3 kritikan panas:

fArAh kUchEnGg said...

dayat, hehe.. fara terharu sangat lerr dayat wat mcm nihh pulakk.. huhu.. nak sorok bawah katil lah, boleh.. ^_ ^ ape2 pon, time kasihh ye.. hehe, nak balas2 pulak ea.. haha.. thanks sngt ea. :)

hedayat93 said...

huhu . yup . snanyer nak wat panjang2 tapi x sempat . lagipon tatawu nape blog tadi skg dah ok dah . hehe . nanti dayat wat entry panjng khas tuk fara k :)

fArAh kUchEnGg said...

thanks dayat.. hehe.. ^_ ^

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen