Ini Blog Gua ! hEdAyAt NyEr StOrY: lawak ke der (jozan)

lawak ke der (jozan)

hye . lame nye tak update . haha . kan ? erm busy lah . erm hari ni saya nak cerita yang saya baru habes layan video lawak ke der (jozan) haha . lau nak di gambarkan gelak saya tu ? memang mustahil korang akan terbayang . huhu . gelak sambil berguling-guling tau . huhu . serius memang best ! hari tu kawan bukak , tapi saya sibuk , so just dengar sikit je . hah , tadi baru betul-2 menjiwai watak tau . huhu . serius best ! nak tengok ? jap saya kongsikan bersama korang ea . tengok dekat bawah ni . 


hahhahaha . kelakar tak ? kelakar kann~ hahaaha . asyik nak tergelak je tau . johan lebih mencuit hati huhu . tengok jangan tak tengok ! jangan risau ade 2 part lagi . huhu



hah ! yang ni pon memang buat orang pecah perut rabak mulut bergelak . huhu



hah , ni part yang last sekali . memang best tau ! rugi tak tengok lawak deorang ni . this my idol komedian artist huhu ! terbaikkkk ! suka sangat . yeahhh . oke selamat melihat , mendengar dan bergelak ye ! huhu . saya banyak lagi kerja lain nak buat . huhu busy lah sekarang . lain masa saya update k . wassalm . 


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 kritikan panas:

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen