Ini Blog Gua ! hEdAyAt NyEr StOrY: keputusan kolej dah keluar:-BERJAYA !

keputusan kolej dah keluar:-BERJAYA !

hye kawan . erm hari ni saya sangat teruja dan hilang rasa gemuruh tuk menantikan keputusan tuk mendapatkan kolej kediaman untuk sem yang akan datang . tiap-2 hari sebenarnya saya check . tapi masih sedang di proses , tapi tadi kawan saya suruh bukak dan check tu yang gelabah tu huhu . Alhamdulillah 
dan akhirnya ???? huhu tengok bawah

hah ? nampak ats tu ? sebeloum login kan , rasa gementar gila taw ! 
yelah taku-2 tak dapat kolej . dengan lafaz bismillah dan selawat lalu saja tekan button login tu




hah , pastu akan keluar macamni . patu saya klik ehep tu . *time ni jantung berdebar-2 je . yelah ramai kawan perempuan tak dapat kolej . tu yang sangat-2 risau tu . 

hah ! dan akhirnya? Alhamdulillah saya dapat jugak kolej yang same ! huhu .
kolej meranti terbaik beb ! cuma tak tahan dengan kucing-2 liar yang sangat banyak . kadang-2
masuk dalam bilik dan tumpang tidur sekali . hamboii kucing-2 ni . banyak lemak kow nak tumpang tidur . huhu . wahh masih suka dan teruja ni . tak payah lah susah-2 pikir nak cari rumah sewa kan ? nak tunggu kawan-2 lain check lah . hope lah dapat kolej yang same suma . :)


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

3 kritikan panas:

fArAh kUchEnGg said...

haha.. tahniah yea dayat.. hehe.. ckp2 kucing baek siket ea.. kan blog farah kuchengg da dtg nie.. hehe..

Crafty Nieya said...

waaahhhh,tahniah laa kaan..

hedayat93 said...

yup . thankz ea semua . :)

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen