Ini Blog Gua ! hEdAyAt NyEr StOrY: April 2012

korang terbaik ! budak 96 !

hye kawan . selamat pagi ye semua . entry kali ni sangat istimewa tau . haha
okeyy nak tahu entry pasal ape ? hehe baca je sampai habis ok . but pape pon entry ni
khas tuk adeq-2 96 yang penah aq kenal . sayang korang ketad-2 doe ! :)
okey semalam baru lepas jenguk deorang dekat hostel , wahh
teruje sangat dapat datang sekolah lame . seronok 
tapi tak dapat datang lame kann ? 
ade rezki jumpa lagi :')


7.30 pagi:- saya siap-2 nak pergi sekolah lame . kemain lagi semagat nak pegi sane . haha
yelah sebab sebelum ni dah janji ngan si raja afiq . nak datang sane area pukul 9 !
8.50 :-sampai sekolah ku kesayangan ku . tumpah darah ilmu ku . huhu .
apa yang menyakitkan hati ? si raja takde dekat tempat yang di janjikan !
sampaikan ade something yang terjadi ! wahh sedih lha jugak . huh 
9.00:-saya masuk sekolah dengan muka tak malu tu haha , segan sangat-2 sebenarnya !
nak buat camne , dah sampai takkan nak balik semula pulak kan ? haha .
saya parking kereta depan surau sekolah . nampak lha adeq-2 ni main bola , main badminton segala kt situ
pastu panggil lah sorang adeq niey . fom 2 kot . suruh panggil si raja ! upenya dea sedap-2 main badminton dalam dewan !? wah kemain lagi . geram betul . pastu masuk dorm deorang (form 4)
nampak lah si dugong bulan tengah tido ! saya kejut dea tak bangun-2 ! ciss
dasar bayak lemak lah kow izam ! hahaha . pastu round dorm sebelah ! hah ! nampak lah 
masing-2 terbaring dan ke enakan tidur . perghh kemain eak tido ! kejut si akip !
hah ! selamat bagun . denagn muka mamai nye tu ? dea tak caye lak yang aq datang ? hahaha
takde ape yang mustahil lahhh ! haha . pastu mula lah saya buat bising dalam tu melayan pale akip ngan raja
hah . sampaikan sarjen ngan macan pon terbagun . amacam kuat tak aura saya ? haha
9.30:-saya masuk dewan join deorang main badminton ? haha . lame dah tak main ue cepat penat haha
beregu ngan akip , lawan ngan syakir ngan wadud . haha . malang nya saya penat dan main jap je haha
dalam dewan ue macam-2 bunyi ade . ade yang sebok je main perkakas nasyid . upenye si amer ilham yang belagak power main tu ngan adeq-2 form 2 hahaha . 
pastu dah penat , kitorang lepak kat kantin hehe . best beb dulu kantin tempat saya lepak tiap petang !
hahaha . but kantin skg dah tak best lah . adoii terjumpa cikgu matematik lame saya . hehe
cikgu azamimah . berborak dengan dea . hehe . seronok jumpa tau . :p
erm pas balik kantik masuk dorm deorang sambung lah bercerita dan berborak sakan ! yeahh ! 
hahaha . si dugong bulat ue baru bagun ? haihh izam-2 . haha . lepak sampai kul 2 kot sampaikan budak-2 ni 
tertido dengar cerita-2 tu hahaha . sedih beb tak dapat lame kat sane .takpelah ade rezeki jumpa lagi ok.
pastu ajak izam pegi kantin lagi sebab lapo lah haha . tak lame pastu balik . :')
berat hati je nak balik mase tu . igatkan nak tido sane . tapi ade tanggungjawab lain lah .

Ni mase deorang form 1# 2009




Ni mase deorang form 2# 2010



Ni mase deorang form 3# 2011



Ni mase deorang form 4# 2012 


raja ngan akip mase form 1# comot abes mase ni haha

Time ni ngan akip , azim . beberapa hari sebelum berhenti sekolah 

luqman , syakir , akip , wadud form3 2011#


wahh rindu sangat-2 nak makan-2 macam ni kat hostel !


haha . macam-2 dah saya lalui hidup dekat hostel ngan dorang . kalu korang tak ingat tatawu lah nak cakap pe . haha . best sangat lah dapat kenal korang . terima kasih selalu membantu :)

KENANGAN YANG PALING TAK DAPAT DI LUPAKAN 



2009- mase ni saya form 4 deorang fom 1 . mase ni dengan kwn-2 saya wif  luqman form 6  . kitorang tak pergi prep , makan maggie ramai-2 kat dewan makan ! kantoi dengan ustz anas ! (wardern) hahaha
last-2 kitorang kene denda berdiri depan bilik warden ! pergh kene marah tak sudah puihhh sabo jelah.
kitorang dak-2 fom4 ngn fom6 kne marah sebab ajar adeq-2 tak pegi prep haha . wekk
2010-mase ni saya form 5 . mase tahun ni tak dapat nak lupakan time buka puasa ramadhan . 
huhu sedih jugak kalau teringat zaman-2 dulu . miss sangat-2 zaman kat hoetel# :'(
2011-mase ni saya form 6 sekejap dekat sekolah . haha . tak dapat lupa ade 1 malam tukan , pukul
bape eak ? lupalah dalam kul 1 or 2 pagi kot . bising-2 ramai-2 buat maggie goreng dalam dorm
pastu . ustaz nazri round dorm ! perghh yg kali 1st terselamat lagi . maseng-2 buat-2 tido . yang kali ke-2 
hah ! amekkaw ! kantoi maseng-2 makan maggie n buat bising dalam gelap . hahahaha
sangat-2 takut mase ni ! deorang semua kene panggil n kene denda kot kat bawah . nasib baik
mase tu saya makan ats katil pastu kat katil ue penuh baju . so , ustaz tak nampak . haha
selamat . Alhamdulillah . ni lah pengalaman yg tak dapat nak lupa ngan deorang :')

 KAU HADIR DIKALA AKU KESEDIHAN , KAU HADIAHKAN AKU SENYUMAN , KAU TANAMKAN KEAZAMAN , KAU BERIKAN AKU HARAPAN . HADIRMU MENCERIAKAN HIDUPKU , TIADA LAGI TANGISAN DALAM HATIKU . :')

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Result exam dah keluar ?!Alhamdulillah

hye peeps . huhu . alah rase bersawang sangat-sangat saya nye blog nieyh . huhu
maaflah busy lah nak wat entry . okeyy . semalam hari yang mngejutkan bagi dak-2 UITM huhu .
tahu tak kenape ? hari ni result keluar . hee~ macam biase lah bila result keluar , ade yang sedih ,
ade yang bergembira kan ? huhu . camne ngan saya eak ? cuba teka ? huhu
okey saya cerita dari awak okey . thankz setia membace taw . 

9.00 pagi:- bangun tidow secepat mungkin pegi cek email . (tak mandi lagi rambut kusut masai lagi)
hehehe . semagat gila nak cek result . kui -3
masa klik email yahoo tu mmg sangat-2 berdebar-debar . tapi yakin je lah kita dah usaha kan ?
huhu last-2 nampak result tu . wahh terus menjerit sekuat hati ! MAKKKKKKK!
huhu . Alhamdulillah saya dapat 5A1B2C huhu . even tak capai target still bersyukur tak terhingga . :)
sebenarnya tuk sem ni saya harap sangat dapat dekan (!) huhu tade rezeki lah awakk , so bersyukur je k ape yang dapat . saya punyer pointer tak lah tinggi sangat tapi lepas lah hajat ats 3.0 tu ,
huhu . saya dapat 3.30 . Alhamdulillah . berkat usaha saya kan . :)
TEXT  kawan saya . "fareez kow bukak lah email cek dapat bape ?" (saya cakap)
dea tak jawab pon . ehhem . baru teringat saya tahu email n password dea . so , saya bukak lah!
hehehe sorry taw . wahh rupenya dea dah bukak . tahniah jugak dea dapat 3.26 huhu
so petang tu dea datang rumah pastu tepon si faiq , ajak raikan bersame . even kecewa tak dapat dekan ,
tapi kami sangat-2 gembira ngan pencapaian kami . faiq tahniah jugak . 3.05 . :) 
huhu . petang-2 kuar melaram cari arang pastu pegi lahab sate weyh ! huhu syokk nyer !
huhu . k lah ni je cerita result saye semalam . ape ? tak percaya saya punya result ? kejap-2
saya buktikan dekat bawah nieyh huhu . 



DOAKAN SAHABATMU INI BERJAYA DUNIA DAN DI AKHIRAT . DALAM PERJUANAGAN SEORANG INSAN YANG BERNAMA PELAJAR:-JANGAN SESEKALI BERPUTUS ASA . JAGAN SIA-2 KAN PELUANG YANG KITA ADE KAWAN-2 . AMIN . SEMOGA ALLAH MEMBERIKAN YANG TERBAIK BUAT DIRI KITA INI , AMIN YA RABBAL ALAMIN 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

bersantai with kawan-2

hai reader's . erm lama kan saya tak buat entry ? huhu . biasalah busy . 
erm entry pendek yang saya nak kongsikan . semalam puas berjalan dengan kawan-2
kami melepak kat mall , cari barang , karaoke , bowling (wayang) --> tak kesampaian . huhu
saya keluar dengan fareez , faiq , hana

agenda utama 
9-00:- keluar rumah amek kawan-2 
9-30:-sarapan di McD . uhhu . 
10-00:-masuk mall pusing-2 cari barang
10-30:-kitorang tak jadi tempah tiket wayang ! haha
11-00:-masuk karaoke (2 JAM) macam-2 pilihan lagu huhu
1-00:-makan tengahhari di food court .
2-00:-start main bowling 2 SET . ahakk saya nombor 2 
3-30:-jalan-2  betulkan handphone fareez dan berjalan bersama cool blog huhu
4-00:- kitorang balik . uhhu . faiq drive kete best ! ahakk laju weyh .






ohho pencarian DUTA tandas . ahakk . :D


hah , lau yang ni DUTA karaoke boleh ? huhu *perasan* 


yang ni pulak ? model tuk lariskan tempat ni . ohhooo perasan giler saya ? hee


wahh suara hana sangat best ! just ade part-2 yang suara nya agak ke laut huhu


heyy si faiq ni ? cover-2 lah ! haha , x abes setting seluar ye bang ? ohho


fareez with faiq . huhu . thankz yup . enjoy sangat-2 . :)


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

lulus ujian memandu ?

hye semu . selamat pagi . huhu pagi lah sangat kan . erm entry bahagia yang nak saya kongsikan huhu
nak tahu entry tentang ape ? hehe . ok saya cerita ok . semalam , . .
saya dah lulus ujian memandu lahh !! #excited

7.30 pagi :- saya gerak pergi rumah cikgu memandu saya . 
8.30:-sampai ke tempat memandu . tahu tak saya sangat berdebar-debar mase tu 
9.30:-start ujian bukit dan parking . wahh takut lahh
10.00:-giliran saya tiba , saya calon nombor 6 .

dengan lafaz Bismillah saya berani kan diri tu nek bukit dan wat terbaik masa parking tu
huhu . Alhamdulillah . tak ade masalah . JPJ perempuan ? huh cerewet sangat2
ade beberape orang tu , dia tak wat salah pon , tapi JPJ tu cakap dia salah , last2 orang tu gagal . 
dan ape lagi . deorang bergaduh sakan ngn JPJ tu . huhu . 
masa ujian jalan raya pon saya lulus . abang JPJ tu banyak tolong .
saya dapat 18/20 . haha 2 markah hilang ,
kesalahan pertama . tak bagi signal tuk belok ke kiri .
yang kedua . tak bagi signal nak potong kenderaan depan . haha

11.30:-suka ria ! makan nasi lemak ayam dan air teh ais kat kantin ue . huhu
hati sape seyh tak lege bila lulus kann ? wahh dah ade lesen . lepas ni nak bawak kereta
ke Shah Alam lah . haha . berangan . 
12.30:-solat jumaat kat masjid depan kelas memandu saya ni . 
pastu balik rumah peluk my mom dan terharu bila dah lulus huhu
Akhirnya abes jugak kelas memandu saya tu kan ? dari tahun lepas tak abes-2 . huhu


hahaha . time ni 5 minit selepas pendaftaran , 
sakit perut lahh . tahu tak kat mana ni ? #tandas . hoho



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

lawak ke der (jozan)

hye . lame nye tak update . haha . kan ? erm busy lah . erm hari ni saya nak cerita yang saya baru habes layan video lawak ke der (jozan) haha . lau nak di gambarkan gelak saya tu ? memang mustahil korang akan terbayang . huhu . gelak sambil berguling-guling tau . huhu . serius memang best ! hari tu kawan bukak , tapi saya sibuk , so just dengar sikit je . hah , tadi baru betul-2 menjiwai watak tau . huhu . serius best ! nak tengok ? jap saya kongsikan bersama korang ea . tengok dekat bawah ni . 


hahhahaha . kelakar tak ? kelakar kann~ hahaaha . asyik nak tergelak je tau . johan lebih mencuit hati huhu . tengok jangan tak tengok ! jangan risau ade 2 part lagi . huhu



hah ! yang ni pon memang buat orang pecah perut rabak mulut bergelak . huhu



hah , ni part yang last sekali . memang best tau ! rugi tak tengok lawak deorang ni . this my idol komedian artist huhu ! terbaikkkk ! suka sangat . yeahhh . oke selamat melihat , mendengar dan bergelak ye ! huhu . saya banyak lagi kerja lain nak buat . huhu busy lah sekarang . lain masa saya update k . wassalm . 


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

keputusan kolej dah keluar:-BERJAYA !

hye kawan . erm hari ni saya sangat teruja dan hilang rasa gemuruh tuk menantikan keputusan tuk mendapatkan kolej kediaman untuk sem yang akan datang . tiap-2 hari sebenarnya saya check . tapi masih sedang di proses , tapi tadi kawan saya suruh bukak dan check tu yang gelabah tu huhu . Alhamdulillah 
dan akhirnya ???? huhu tengok bawah

hah ? nampak ats tu ? sebeloum login kan , rasa gementar gila taw ! 
yelah taku-2 tak dapat kolej . dengan lafaz bismillah dan selawat lalu saja tekan button login tu




hah , pastu akan keluar macamni . patu saya klik ehep tu . *time ni jantung berdebar-2 je . yelah ramai kawan perempuan tak dapat kolej . tu yang sangat-2 risau tu . 

hah ! dan akhirnya? Alhamdulillah saya dapat jugak kolej yang same ! huhu .
kolej meranti terbaik beb ! cuma tak tahan dengan kucing-2 liar yang sangat banyak . kadang-2
masuk dalam bilik dan tumpang tidur sekali . hamboii kucing-2 ni . banyak lemak kow nak tumpang tidur . huhu . wahh masih suka dan teruja ni . tak payah lah susah-2 pikir nak cari rumah sewa kan ? nak tunggu kawan-2 lain check lah . hope lah dapat kolej yang same suma . :)


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

lunch time - KFC


hye . saja bosan , nak wat satu entry . haha . ada je nak dikongsikan , tapi ? lahhai rajin nye tu tak boleh bla . sanagt rajinnnn sgt nak menaip *sebaliknya . hahaha . okey nak cerita pasal lunch tadi


1.30 tengahhari:-kfc


haha . perut sangat-2 kenyang tahu takk . erm bukan apa , tadi pergi
dengan mak beli barang , pastu renew roadtax kereta . hehe 

MENU PILIHAN



rice plate jadi pilihan untuk makan tengahhari saya . huhu
okeyy lah saja je sepintas lalu . saya , nak masuk kerja dah ni . jap lagi sambung next entry ok


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

kelas memandu- isnin 2 APRIL


hai . salam 2 APRIL . haha . ade tak ? eh ta boleyh ea ? hehe erm hari just nak wat satu entry ringkas berkaitan hari ni . okey baca sampai puas tau . huhu

6.00 pagi:- saya celik mata , tersa sejuk segala . aduhh kenapa ni *dalam hati . apa bising-2 dekat luar tu ye ? 
huhu tak sedar rupanya tengah hujan lebat dekat luar sane . erm rasa suka sangat . tahu kenapa ? dalam hati cakap . yess ! harini tak payah susah-2 bangun pagi kelas memndu . hehe . erm bangun solat subuh . lepas tu BOMMM ! sambung melengkor kat ats katil . keh3 . 

7.00 pagi:-adikkkk ! bangun . dah solat subuh ke belum ? erm tahu tak suara sape ? huhu my mom lah sape lagi ? erm saya jawab . dah . kenapa . dia cakap , lekaslah pergi mandi , siap-2 pergi kelas memandu . huh ? dalam hati saya *hujan-2 ni pon kene pergi ? dah lah jauh ? --'  mak saya cakap:-erm . apa guna dah pandai memandu kereta . pandu lah sendiri tapi hati-2 . wahhh dalam hati . *kenapalah mak aq terpikir pulak suruh drive sendiri (malas nak pergi sebenarnya) hurmm , btw korang . saya drive pergi rumah cikgu memandu saya , saya pergi kelas dengan dia . mak tak bagi drive sendiri . sebab jauh . huhu

8.00 pagi:-sampai ke destinasi yang tidak ikhlas di tuju . kah3 . erm sampai sana . perut memulas . krukkk . adoii napa ngan perut ni . erm last-2 . makcik kantin suruh baham dia punyer nasi lemak . haha . ciss promosi lak macik ni . yelahh2 , saya makan . erm NASI LEMAK AYAM+TEH AIS . macik cakap , eh ? kan tengah hujan , napa minum sejuk . *dalam hati - sukahati lahhhhh ! haha

9.00 pagi:- start kelas memandu yang membosankan . saya malas nak belajar dulu , so duduk minum-2 air sambil mendengarkan gossip-2 terhangan macik-2 kat sana . opps~ bukan macik je pacik pon hadeee~ hehe . wahh saya pantang betul ada orang bergossip . ape lagi ?joinlah . kah3 .

11.00 pagi:-yeahhh 1 sampai jugak turn saya kann ? hehe . erm dalam hati okey lah macik/pacik saya berhenti bergossip dulu ye ! haha . erm hari ni saya belajar tuk jalan raya , sebab cikgu cakap . kow bukit dengan parking dah oker . dah power dah . jalan raya pulak ea ? dalam hati * alah jalan raya dah selalu aq buat lahh ! haha . erm whtever . ikut ajelah . haha . 2 , 3 minit tenguk sebelah . huh ! cikgu saya telah selamat di buai mimpi dan sempat  mengeluarkan buih-2 cinta dari bibirnya . hahahaha . rasa nak gelak sakan time tu . ishhh dalam hati *tak baik2 . tak berkat ilmu aq . haha . *gelak dalam hati je .

12.00 tghari:- okey siap ! yeahhh 1 akhirnya lafaz manis keluar dari mulut cikgu saya . DAYAT kow ajarkan macik ni ea , dia dah boleh drive dah . kow cuma jagakan break je time dekat bukit tu , hah ! lepas tu ajarkan akaq ni sekaili . kaq bai mengantuk lah . *kaq bai <----(NAME CIKGU) cehhh saje je kann , tape lah tolong dia , dia pon tak sihat . erm lagi pun saya kan dah nak test JPJ kan jumaat ni . hehe . ok jelah .

okeyy now stop cerita pasal masa . sekarang nak cerita . gelagat macik dan gelagat akaq yang saya ajarkan tu . hehehehe . seribu satu gelagat ade taw ! tahan gelak je , rasa nak guling-2 dalam kereta . haha

>>GELAGAT SI MACIK<<
mula-2 , dia ok je drive . lepas tu . perghh tak tahu lah pulak yang macik tu mulut kepoh . hahaha . erm kepoh dah betul , kepoh boleh terima , tapi kenapa dsaya di hujani air-2 suci dari dalam mulut tu macik ? cover sikit tak boleh agaknya kann ? hehe . opps , sori . bukan ape . dia tanya saya soalan , tapi belum sempat nak jawab , dia dah tanya soalan lain . nak jawab lagi . dia sambung cerita dia masa muda-2 pulak . huh ? motif gitu kan ?? --' . erm okey tak dapat nak gelak bila time dekat parking , erm abes , semua tiang-2 tu dia langgar! tak ade yang tertinggal ! STRIKE !!! haha
lepas tu menggelupoh , adoi . saya pon dah panic , sabar macik , tak kesah nanti saya betul kan . dia mula tenang bila saya bukak radio  * KLASIK NASIONAL * hahahahahahahahaha . dia terus tak panic , tup2 . terus ikut menyanyi dekat radio tu . menyanyi ? bukan perlahan . boleh dengar semua orang dalam tu . haihhh . saya malu . kah3 . erm dah lah mals nak cerita banyak-2 . saya tak boleh tahan gelak nanti . btw~ macik ni memang terbaikk~~ hahaha 

>>GEKAGAT SI KAKAQ<<
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  - 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  - -
(kakaq tu 2 kali teruk dari macik tu)

HAHAHA . BUKAN NAK BUKAK AIB ORANG JUST KITA BERKONGSI CERITA JE KANN ? SALAH KE ? BUKAN KORANG KENAL SIAPA ORANG TU ? TAK GITU ?
HUHU . OKEYY LAH . SAYA , MENYEDIAKAN GAMBAR SAYA 
YANG PUCAT LESU TADI . - - '


yeahhh , snap2 , after breakfast (nasi lemak+teh ais)


haha , jangan gelak pic AKU ! haha . tade lah ni time sakit perut tadi kah3




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

TQ credit:- Farah Khucengg



ni dia . blog farah . yang sudi menceritakan kewujudan saya di dunia blog ni . huhu



ni dari awal saya print out tau . huhu



sambungan .....



thank a lot farah khucengg


ha , hye semua . entry ringkas je saya nak wat hari ni . just want to say . hati ni memang sangat-2 terharu dengan apa yang telah dilakukan oleh farah , huhu . yelah . dia cerita pasal saya . erm nanti dayat buat entry khas tuk frah okey . dayat tak tahu kenapa blog dayat mengalami perubahan malam ni ? --' kenapa ni ? sangat lain . nak buat post sangat-2 susah . tu yang lambat menaip tu . dan tak ade idea pulak nak menaip . erm . sok baru nak godek kenape . ke memang semua macamni ? nak masuk pic dah macam nak masukkan pic dalam FACEBOOK ? huh pelik ? papepon saya akan menyambung entry-2 yang tergendala tadi . tapi saya akan publish entry ni untuk farah . .okey nak wat keje lain wassalm 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

video terbaik from 3VOD


hye salam 1 APRIL ye semua . hehe . erm sekejap je masa berlalu . dah saya tak mahu buat entry panjang cuma  ingin kongsikan cerita . hehe . malam semalam . kawan saya inbox FB dia bagi saya link cover . perghh memang terbaik saya dengar suara deorang sangat-2 meremang bulu tengkuk ni . hehe . okey saya janji akan share kat kamu ye . jap saya cari video tue . banyak tau . dengar lah satu persatu ya , jangan gelojoh . huhu



hah , ni lagu cover dari kaq Alyah kita . *kisah hati*
hehe , best tak ? best kan ? ni banyak lagi saya bagi . huhu



 
 

hah , bagi saya ni adalah video yang paling saya suka dengar , yelah lagu sedetik lebih . hehe this my fav song . hehe . okey dengar tau . subhanallah . sedap , lunak suara mereka ni . teruja sangat .





hehe , lagu ni pon diantara kegemaran saya kalau karaoke . huhu , 
*bila rasaku ini rasamu*




wahhh wajib lihat dan dengar . meremang tak dengar suara mereka ? huhu . ni lah first video mereka yang saya lihat dan dengar . seram sangat dengar sura mereka . huhu *beribu sesalan*




hah . nah ni video terakhir yang saya dengarkan semalam . bnyak lagi sebenarnya . tapi ni je yang termampu nak share huhu . kalau rajin buka youtube dan cari lah . hehe . best sangat-2 tau . wow . teringin sangat nak jumpa dan menyanyi same-2 . hehe . 


Ni adalah video cover mereka iaitu 3VOD , mereka terdiri dari fairuz , azim , dan jimmy . azim dan fairuz dah banyak buat cover singgle . boleh cari di youtube . suara mereka bukan calang-2 suara tau . ni lah kurniaan Allah . setiap manusia diberikan kelebihan tersendiri . 





Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen