Ini Blog Gua ! hEdAyAt NyEr StOrY: video sedih di youtube ?

video sedih di youtube ?


hye , selamat petang kan ? hoho . okey hari ni saya nak buat entry pasal kisah-2 sedih . cehh . haha tade lah ukan poyo lah . tapi baru lepas layan perasaan , haha hanya di youtube . kan banyak vido-2 sedih . nak tengok ? hah~ jom saya share kan . hehe .







hoho . hah ~ korang . sebenarnya banyak dan terlalu banyak , tapi ni je yang saya nak share . cobe tengok yang pertama tu , nak tahu rahsia tak ? saya mengis tau tengok video tu . huhu saya tak malu pon cita kat orang , bukan nye perlekeh diri sendiri , tapi kita cuma berkongsi cerita , haha so , tade salahnya kan . hehe . okey lah saya ade banyak keje lain nak buat . bye2 , wassalam .

hargailah seseorang tu , tidak ada seseorang yang sempurna , terima mereka seadanya . sekian


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 kritikan panas:

fArAh kUchEnGg said...

hai3 dayat.. hehe.. sedeh bebenow bnyinye nihh.. hehe.. happy ler dayat oi.. x mo nangesh2 nie. nnty smue yg bace entry ni ikut nangesh nnty.. huhu.. nk tnye ni, cane nak letak video youtube kat entry kite ? t.k..

hedayat93 said...

huhu . okeyy dah tak sedih2 dah :)

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen