Ini Blog Gua ! hEdAyAt NyEr StOrY: Final exam #CTU n #VCL105

Final exam #CTU n #VCL105





Hyep selamat petang yup semua , hari ni saya memang tak ada masa nak update blog dan tak ada mood ;( yup lah strees sangat ngan exam ary ni erm entah lah hope dapat lah apa yang saya hajatkan . Soalan ? Boleh lah senang . Dan banyak jigak yang luar jangkauan . Adoiii lain yang bace lain yang masuk sabar je lah . Pape pon bersyukur sangat dapat jawab soalan tadi dengan baik even saya tak buat sehabis baik . Dah usaha kan so sekarang tinggal berserah ngan Allah je . Doa lah banyak2 kan moga2 result baik huhu . Sekarang saya menaip dekat hanphone so janggal sikit . So tak banyak yang dapat saya kongsikan . Just dapat ceritakan yang sekarang saya sedang berguling-guling atas katil . Woww best sangat dah lah letih otak strees , hujan lak tu lebat sangat2 huhu kene kipas ? Perghh mata saya dah pedih dan sayu dah ni hehe saja je amek feel tuj tidur tu yang saya update ni hehe . Esok sampai sabtu saya tak ada exam so boleh rehat sikit pape pon gak boleh leka kene stydy ! Huhu doakan saya taw 3 ! Alahaii saya tak tahu nak bebel apa lagi sekarang ni . Erm nak tahu ke pasal exam hari ni ? Okey saya cerita lah sikit , pagi tadi pukul 11 saya exam CTU . Tahu tak sbject apa ? Subject agama lah . Huhu saya tak tahu lah soalan tu susah or senang tapi Allhamdulillah dapat jawab penuh , nak tahu tak sepatutnya bahagian subjectif jene jawab 2 dari 3 soalan taw ? Tapi saya ? X mengikut arahan saya jawab semua huhu memang lenguh tangan menulis dah lah 2 jam je , soalan adjectif ada 40 !? Adoii tak pe lah semoga ada hikmahnya kan huhu , harapan nak dapatkan A ? Memang ada tapi ? Entahlah hanya mampu berdoa dan bertawakal sekarang ni . Erm carry mark saya takde lah banyaj sangat 40/50 je . Huhu pape pon saya bersyukur . Erm petang pulak exam VCL , sejarah seni . Alahaii lemah kepala hotak ni weii huhu soalan lain saya jawab lain ?! Haha klakar lah aduhaii lagi cuak taw ! Dah lah dalam dewan tu sejuk yang amat ! Ala2 kat antartika gitu huhu . Otak kecut ! Huhu but saya berpuas hati dengan nya . Doa je lah yang mampu sekarang ni . Apa yang paling diharapkan !? Tidak akan repeid paper ! Even 1 paper ! Huhu , okeyh saya dah mengabtuk ni hee . Tapi tak tidur dah nak maghrib dah baring2 je . Sampai sini je yang saya mampu ceritakan huhu wassalam.

sorri pic kecik , tak tahu nak edit camne , sebab firstime update melalui handphone huhu

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 kritikan panas:

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen