Ini Blog Gua ! hEdAyAt NyEr StOrY: final exam #BEL

final exam #BEL

selamat petang semua , erm mata mengantuk sangat2 , sekarang baru ada masa nak update blog . tadi berhempas pulas study huhu . tomorrow ada 2 paper lah . hmm . sok paper CTU #foundamentals of islam & VCL105 #art appreciation . hmm susah ? takde lah susah sangat , kalau study tak susah . huhu teory mesti lah kene banyak membaca . punya lah busy sampaikan tak pegang handphone pon . sory tuk kawan2 yang text , kol pe semua sebab tak layan . sangat busy lah . tahu tak hari ni saya exam ape ? BEL #preparatory english huu agak susah lah jugak . tapi sangat2 happy bila dah habis exam tu . my target tuk paper ni ?? erm B kot ! huhu insyaAllah kalau boleh dapat lebih baik bersyukur lah kan .


hah ! nampak tak muka cuak dan gementar nya sebelum bukak paper tu . huuu sangat gementar , tambah pulak dengan suasana yang sejuk dalam dewan tu . huhu . sempat lagi suruh kawan hamek gambar kann !? hehe . ye lah saja kengan haha . doakan terbaik tuk saya taw . aminn .


hehe namppak tak gaya orang malas study ? huhu



just selak2 buku pastu ngantuk hehe yelah english writing nak study ape ? hee~


nah ! hape lagi ! takut tak bangun pagi , saya sanggup tarik tilam yang seberat2 alam ni pegi hall taw ! huhu
memang sangat sejuk tidow kat hall . my roomate semua dah tak kuasa nak tarik2 tilam ni dah mengantuk sangat . huhu Alhamdulillah dapat bangun pagi . dapat tidur berkualiti taw ! bangun pagi biasanya mata pedih n berat badan nak bangun mandi tapi hari ni tak pedih mata dan berat badan lah huhu . berkat doa ibu . huhu .sebelum pergi ke dewan exam , telefon my mom mintak doa restu . huhu okey lah ni je yang mampu saya kongsikan tuk entry ni . sok lusa kalau saya free saya cerita lagi . hehe . okey tak sabar menanti 19 mac ! MERDEKA !!! huhu . tak sabar nak cuti sem ! (^^)



ilmu itu adalah perhiasan yang paling menawan , dan tiada tandingannya bagi orang-orang yang benar-II ikhlas mencarinya . seorang pelajar menurut perintah Allah , jangan pula dia sombong , ego dan bongkak dengan ilmu pengatahuannya . carilah ilmu Allah itu dengan hati yang tulus dan ikhlas keranaNya . dan ilmu yang diperoleh itu haruslah memberi manfaat kepada masyarakat , keluarga dan diri sendiri . bersabar dalam menuntut ilmu . usaha tangga kejayaan !






Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 kritikan panas:

kAki NgAyAt94 said...

hoho.. tilam bntal warne purple tuu.. hehe.. rajen lah dye kn.. bgos. sjuk haty mak.. heheheee..

hedayat93 said...

hehe . purple cantik . ni mak pilihkan . hehe . tak la rajin mane . :)

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen