Ini Blog Gua ! hEdAyAt NyEr StOrY: bergembira di akhir semesta !

bergembira di akhir semesta !

hye peeps ! huhu . korang tahu tak ? saya baru balik test ni . entah lah jawab tak confident . ni lah akibat orang malas nak bace buku and note yang lecturer bagi . huhu . sekarang baru naik kolej , letak barang tukar baju terus on pc saya ni . huhu . okey sebenarnya petang ni saya berbesar hati tuk cerita tentang semalam , kitorang 1 class pegi jalan sama2 . huhu , just 5 , 6 orang je tak join . kitorang bergumbira di plaza alam sentral . huhu . tapi sampai sana semua berpecah , mula2 saya saing diorang . pastu saya pergi satu tempat tu tuk beli ** huhu . bende ni rahsia nanti next entry saya cerita khas tuk bende tu . huhu . okey saya bertemankan ika dan hafiz pergi ke bowling cari diorang , rupanya bowling dah kene booking ngan satu sekolah tu ade wat pertandingan . haishhh sabo je lah . diorang ade kat level ats sekali saya , ika n hafiz malas nak naik , so kitorang terus masuk token* alahh tempat mainan tu lah , yang masukkan duit tu . pastu diornag pon sampai dan karaoke ramai2 . ade 3 bilik . saya dengan dinee , thah , eida . serius mic tak best ! ye lah karaoke jamban je (org2 panggil) huhu dah lame tak masuk karaoke camtu . cehh poyo je kan . 



saya dan ika , masa habes kelas , kitorang terus gerak pegi sana . huhu lepak minum dekat medan selera dulu . saya gerak dengan ika dan hafiz .


token time ! huhu macam2 mainan saya main taw3 !



man dengan naja . merempit ye bang ?! ish3 . hehe


eiyda , thah , dinee . pendengar setia suara saya . huhu . suruh menyanyi malu2 katak 


eh baru perasan lah dengan maseh pakai student card tu saya pegi sana . adoii malu . huhu


lepas kitorang habis menyanyi jenguk diorang kat bilik depan . huhu . untunglah dapat bilik besar . kitorang dapat bilik kecik je ponn . huhuhu .


lastly sebelum balik pusing2 teman si man beli jacket . kannn~ pusing punya pusing x jumpa jugak jacket yang dia nak ! haishh . huhuhu . oke ni je entry yang sempat saya buat . huhu . saya penat dan tak ada masa nak susun cerita taw3 . cerita tunggeng terbalik je . huhu


okeyy . tuk korang yang tak ada dalam gambar sorry taw . aq tak sempat nak snap pix banyak . ade jugak tapi tak sempat masuk banyak . ni amek pix secara rambang je . huhu . best enjoy di akhir sem ngan korang !  AD120/1A TERBAIKKK ! 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 kritikan panas:

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen