Ini Blog Gua ! hEdAyAt NyEr StOrY: March 2012

video sedih di youtube ?


hye , selamat petang kan ? hoho . okey hari ni saya nak buat entry pasal kisah-2 sedih . cehh . haha tade lah ukan poyo lah . tapi baru lepas layan perasaan , haha hanya di youtube . kan banyak vido-2 sedih . nak tengok ? hah~ jom saya share kan . hehe .







hoho . hah ~ korang . sebenarnya banyak dan terlalu banyak , tapi ni je yang saya nak share . cobe tengok yang pertama tu , nak tahu rahsia tak ? saya mengis tau tengok video tu . huhu saya tak malu pon cita kat orang , bukan nye perlekeh diri sendiri , tapi kita cuma berkongsi cerita , haha so , tade salahnya kan . hehe . okey lah saya ade banyak keje lain nak buat . bye2 , wassalam .

hargailah seseorang tu , tidak ada seseorang yang sempurna , terima mereka seadanya . sekian


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

istikharah cinta

hye salam . erm sehat semua .? erm harini panas kan . tahu tak saya baru lepas dengar lagu apa ? huhu . subhanallah . sayu nyer hati dengar lagu ni . tak percaya ? ni dengar lagu ni sama-2 . 

istikharah cinta





hah . nilah lagu tu . korang . tak terasa ke nak dengar ? cuba . serius best . sentap hati ni bila mendengarnya . 
mula-2 saya dengar lagu ni dekat blog kawan blogger juga . blog  si iera balqis
cuba lah tenangkan hati dan firan . lapangkan dada dengan dengar lagu ni . jap saya bagi korang lirik . cuba baca dia punya lirik . pahamkan dan renungkan . penuh erti kan . huhu 

Bersaksi cinta diatas cinta
Dalam alunan tasbih ku ini
Menerka hati yang tersembunyi
Berteman dimalam sunyi penuh doa

Sebut nama Mu terukir merdu
Tertulis dalam sajadah cinta
Tetapkan pilihan sebagai teman
Kekal abadi hingga akhir zaman

Istikharah cinta memanggilku
Memohon petunjukMu
satu nama teman setia
Naluriku berkata

Dipenantian luahan rasa
Teguh satu pilihan
Pemenuh separuh nafasku
Dalam mahabbah rindu

Bersaksi cinta diatas cinta
Dalam alunan tasbih ku ini
Menerka hati yang tersembunyi
Berteman dimalam sunyi penuh doa

Sebut nama Mu terukir merdu
Tertulis dalam sajadah cinta
Tetapkan pilihan sebagai teman
Kekal abadi hingga akhir zaman

Istikharah cinta memanggilku
Memohon petunjukMu
satu nama teman setia
Naluriku berkata

Dipenantian luahan rasa
Teguh satu pilihan
Pemenuh separuh nafasku
Dalam mahabbah rindu

Istikharah cinta memanggilku
Memohon petunjukMu
satu nama teman setia
Naluriku berkata

Dipenantian luahan rasa
Teguh satu pilihan
Pemenuh separuh nafasku
Dalam mahabbah rindu

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

kami melepak lagi . ?


hye . watpe ea semua ? huhu . rasa malas sebenarnya nak menaip . tapi apakan daya . gigeh nak share 1 cerita . huhu . alah dah 2 hari lepas sebenarnya . hehe . hari ni just nak buat 1 cerita ringkas . hehe . pasal . keluar melepak lagi hehe . isnin haritu . erm bosan lah masa tu balik kelas memandu . bosan-2 , tup2 . kawan sampai . apa lagi . ajak keluar lah . hehe . erm dia lah kawan terdekat yang saya ada sekarang tau . kawan sekolah rendah . hehe yelah kawan-2 sekolah menengah jauh-2 semua . saya kan duduk hostel dulu huhu . kawan-2 yang terdekat dah jarang jumpe . 2 , 3 orang je yang kerap . hehe . okey kitorang cuma lepak-2 dan makan . sambil-2 berkongsi cerita . huhu 1001 cerita ade tau . huhu


hah~ tengok ni bukan main seronok dia makan huhu . sedap . nyummpp3 !


yeahh . plessing handphone dia je . huhu 


FAREEZ AZUAN ABDULLAH . 



haha , melepak hanya bertemankan fresh oren with mee goreng je . huhu , tu pon abis makan . hehe bercerita panjang punya pasal . hehe . 


hah . ni masa balik , erm memang mustahillah kalau saya tak snap pic kann . huhu


huhu . hudus kan ? ngeh3 . serabai . muka mengantuk sebenarnya ni . ngeh3 .



hah ! ni pic sebelum pergi . alahai mals nak susun pic . hehe . saya sengaja teraburkan nak bagi korang pening sikit . huhu . tadelah saja je . okey lah saya tak ade banyak masa nak bercerita panjang ni . huhu . k jumpa lagi bye2 . wassalm . ^.^


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

lagu - Tuhan jagakan dia


hye . hari ni saya tak ada driving class . cuti . huhu . pagi tadi keluar poskan barang abang ipar . lepas tu on9 saje . huhu . nak cerita ni . bukak FB , lepastu saya nampak ade sorang ni share 1 lagu . saya suka tajuk lagu tu , lepas tu cuba dengar dekat youtube . huhu . ternyata memang best lah lagu tu . tertitis juga air mata ni mendengar . huhu okey jom dngar lagu ni sama-2 

Tuhan Jagakan Dia 







alah cari yang penuh lirik yang best2 pon tade . ni je ea . korang dengarlah . serius bet . huhu
nah saya bagi lirik sekali ea . 







 

Hanya dirimu yang kucinta
Takkan membuat aku jatuh cinta lagi
Aku merasa kau yang terbaik untuk diriku


Walau kutahu kau tak sempurna
Takkan membuat aku jauh darimu
Apaadanya ku kan tetap setia kepadamu
          

Tuhan jagakan dia,
dia kekasihku kan tetap milikku 
Aku Sungguh mencintai
sungguh menyayangi setulus hatiku

Berikan ku peluang terakhir sekali lagi , untuk membuktikan kasih yang sejujurnya dari hati , maafkan seandainya cinta tidak sempurna . halalkan aku tuk simpan kengan-2 manis bersamamu dulu

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

kembali ke #drivingclass

hye semua . huhu . rasa lame pulak tak wat entry hehe . erm hari ni penat sangat tau . tahu tak ? hari ni saya kembali ke kelas memandulah . hehe lesen baru je renew . dah lame kan ? asyek tertunda je . insyaAllah next week saya test kereta , motor ? tak tahu nak test hehe . erm sangat bosan tahu tak ? cikgu saya tak sihat . kesian pulak kat dia . tahu tak saya drive sorang je tadi . best lah memang . yang peliknya , bila saya drive sendiri kat rumah dan pegi jalan sendiri , tak rasa nak takut , bila dah sampai ke kelas memandu ? perhh1 gelabah , seram , takut , segala perasaan  mengade-ngade semua keluar tau . huhu . mulanya buat parking , hehe dah lupa step sudah . ye lah biasa drive lau nak parking bukan ade step , bila sampai situ ade step pulak , tengok tiang kelapan lah apelah . haha . oleh kerana degil tidak menurut step akhirnya saya berjaya menjatuhkan 2 tiang tahu ? hahaha . sangat kelakar . ade sorang makcik tu gelak besar tengok saya . last-2 dia pon samae . HAHAHAHA . rase nak gelak depan-2 muka dia je taw ! haha . nasib baik saya tak jahat tau . last-2 dia segan . hehe. okey lepas tu saya pergi buat bukit . alahaii bukit ? kacang lah . cewahh . huhu . Alhamdulilah naik 4 kali semunya okeyy . hehe . saya giliran ke-2 . so kene tunggu 4 orang lagi . em alamatnya bosan lah kan ? memang bosan pon duduk kantin , makan-2 , minum-2 lentuk-2 kepala kat atas meja . haha tu je lah yang mampu . hah 1 tak boleh dilupakan ! snap2 1 mesti ade . huhu ni dia hasil tangkapan-2 gambar yang merakamkan jutaan muka kebosanan . huhu


yeahh dimulakan dengan baik sekali . haha . bosan-2 lah . tu yang snap pic saje . ;p


hah~ ni over-2 pulak pose nyer tu geli aq tengok ! hahaha
ade aq kesah ? sukati lahh nak posing camne pon kan ? >.<



haha ! mencebik bibir . yucks menandakan yang saya sangat-2 bosan time ni ! haha
rasa nak berambus cepat ! dah lah lapar perut . :')


okey lah kawan . ni je yang mampu saya cerita . nak wat satu entry lgi . huhu . bye3 . wassalm . 


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

bersyukur-result spm


hye selamat petang , entry kali ni khas untuk adeq-2 94 kita . this about spm result . 
tahniah buat sahabat2 dan adik2 yang berjaya dapat keputusan cemerlang dalam SPM. .keputusan yang diumukn pada hari ni mungkin membawa 1000 kisah . ada yang menangis gembira  . ada yang murung kecewa , ada yang diam tak kata apa2 , dan ada yang seolah2 tidak ada apa2 . ketahulah kiranya ya saudara ku , bhawa SPM hanyalah ujian didunia semata2 , kecewa disini bukan bermakna HANCUR hidup , ramai diluar sana orang2 yang tidak pernah bersekolah . . tetapi berjaya dalam hidup , itu tidak mustahil , tapi wahai saudara2 ku , ketahuilah oleh mu . .sekiranya kita gagal dalam ujian S.P.M ( sijil padang mahsyar ) . maka kecewa kita adalah sebenar2 hakikat kecewa , kerana pada masa itu  .sudah tiada lagi peluang untuk kita " berusaha "  tuk mengubah keadaan  . sebaiknya kegagalan sekarang menjadi pengajaran tuk kita semua .

apakah yang kita kejarkan >> A+ ?



yup m setiap insan normal sering mahukan dan menantikan keputusan yang elok , iaitu A+ dimanan peringkat gred tertinggi . tetapi saya ingin mengingatkan kepada saudara2 ku . janganlah dikesali jika anda gagal memiliki sebarang hajat yang ingin anda miliki , sabar menghadapi ujian dan ketentuannya . apa yang perlu kita lakukan adalah bersyukur dan berterima kasih di atas ketentuan dan kurniaannya , keputusan menggambarkan usaha yang kita lakukan . tapi pokok pangkalnya dengan amal kita jua membantu . jika berusaha , haruslah bertawakal dan berdoa , tetapi apa yang sering kita lupakan adalah amal ibadah . bila kesusahan baru kita mencari Allah . masyaAllah . renungkanlah wahai saudara2 ku . 



Belajarlah AGAMA ALLAH, belajarlah ERTI HIDUP, belajar UBAH DIRI, belajar apa saja, hakikatnya indah..NIKMAT..cuma, prosesnya agak berat dan menuntut PENGORBANAN..perlu kuat berlawan dengan hati dan perasaan, dengan keeogan yang mencengkam diri..dengan rasa cukup apa yang telah termiliki..jangan takut buat silap, hilangkan rasa MALU YANG TIDAK BERTEMPAT..yakinkan diri.. 



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

merdeka ! last paper final exam ?


selamat petang semua , dah solat maghrib ke belum ? huhu . baiklah hari ni saya nak cerita sikit tentang last exam paper tadi . hum sungguh dukacita sekali dimaklumkan yang saya sangat tak confident dengan segala jawapan-2 saya tu . tahu tak saya semalaman study dan tak tidur . tapi , saya tak sempat bace 2 chapter . last2 , chapter yang saya tak bace langsung tu yang keluar exam . ? hah ? bengang tak korang ? rasa macam nak menangis bila mula-2 bukak kertas soalan tu , apa boleh buat , jawap mana yang boleh jawap dan duduk termenung , dah lah dewan tu sejuk yang amat , alahaii , sedih taw , pastu apa yang tertangkap kat fikiran , hah mula menjawap soalan dengan mengemukakan fakta saya sendiri haha , hentam saja lah , rasa nak jawab bahasa melayu pon ada tadi aduhaii , takpe lah saya tawakal je . usaha dah ada kan , hanya perlu tawakal dan berdoa , #usaha + tawakal +doa = berjaya* aminn . doakan saya ok . 


tengok ni , ni pukul 4 setengah pagi tau , huuu tak tidur study punye pasal . last-2 ? semua tak masuk , #sentap dalam-2 :'(


hah ! nampak tak ? menconteng kertas soalan je lah jawabnya , haha dah lah mengatuk . heh~ tuhan je yang tahu perasaan berdebar-debar masa jawab exam tadi . 


tak boleh nak hepi sangat sebab last exam di penuhi kesedihan kerana tidak dapat menjawab exam dengan semngat dan yakin . huuu . tapi rasa lege dan selesa , bebanan dah tiada . huhu now cuti sem sudah tiba kawan ! huhu , esok pagi pulang ke rumah . JOHOR tunggu situ diam2 . saya datang huhu . 



apa-2 jua ujian Allah , payah mana ujian itu , hadapi dengan tenang dan yakin bahawa  A llah akan menyediakan yang lebih baik untuk diri kita . setiap sesuatu yang di uji ada hikmahnya , percayalah . (^^)


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

terukir di bintang#



hye selamat petang semua . erm apa nak cerita ye hari ni ? huhu hah~ baru ingat nak cerita apa , macamni , sejak  2 , 3 menjak ni kan saya dan kawan-2 menggemari 1 lagu ni . huhu kat mana-2 kitorang asyik nak TERnyanyi je . hehe . *obses* erm tahu tak lagu apa ? hehe ni hah lagu kaq yuna kita . terukir di bintang#
huhu , tadi abes exam je budak2 ni dah sebok cari gitar dan bukak cover lagu tu . dan masing-2 lah berhajat dan berniat nak buat cover , huhu termasuklah saya , alahaii nanti saya cuba doakan saya ye . hehe . okey tadi kami sempat bukak 3 , 4 cover yang telah di buat oleh kawan-2 kreatif kita kat youtube , hah , tapi kitorang sangat tertarik dengan seorang ni . jap saya carikan video tu untuk kamu semua . 

TERUKIR DI BINTANG by : YUNA COVER

huhu , dah tengok dah ? dah dengar ? best tak ? alahh okey lah tu ada bakat semula jadi kan ? huhu . saya nak share video terus tapi tatawu lah kenapa video dia tak nak muncul pulak . huhu . now sekarang saya amat menggemari lagu ni . wee~ nak try jugak buat cover . ehek~ tapi just menyanyi je lah tak pandai lagi main gitar . huhu . bila-2 kalau saya buat saya share okey huhu , saya suka lirik dia . ni saya bagi kamu semua lirik dan official video lagu ni okey selamat mendengar . (^^)




Jika engkau minta intan permata tak mungkin ku mampu
Tapi sayangkan ku capai bintang dari langit untukmu
Jika engkau minta satu dunia akan aku coba
Ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia
Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan… kamu…
Sayangku
Jangan kau persoalkan siapa dihatiku
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu








kaq yuna kita . huhu . gud kaq ! 


terukir di bintang#


suka lirik lagu ni sampai post dekat facebook lah huhu




"Orang Kata Cinta Itu Indah, Tapi Tiada Lebih Indah Andai Cinta Itu Tiada Rintangan.Bila Kita Hadapi dan Bersama Mengharungi Rintangan Itu,Kita Akan Lebih Menghargai Orang Yang Kita Cintai"


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

astrid-tentang rasa#

hye semua . erm even tade mood , dan keletihan saya berusaha nak buat entry yang tak seberapa ni . sebelum ni update memalui handphgone , tapi saya tak rasa yang saya puas bila menaip di fon . huhu . baiklah hari ni nak buat satu kisah , cewahh . erm berkait dengan lagu tentang rasa




hah , dengarkanlah lagu yang penuh makna dan seribu tangis ni ya ,  okeyy saya sediakan lirik di bawah ,


Aku tersesat
Menuju hatimu
Beri aku jalan yang indah
Izinkan ku lepas penatku
tuk sejenak lelap di bahumu

Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya

Tentang cinta yang datang perlahan
Membuatku takut kehilangan
Ku titipkan cahaya terang
Tak padam di dera goda dan masa

Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya






berikan aku insan yg mebantu mjadi lelaki yg soleh , berikan aku insan yg sama2 suka dan berduka , berikan aku penyeri dunia agar aku dapat menyerikan hidupnya hingga akhirat . . ♥ aku ingin CINTAMU untuk aku MENCINTAINYA..amiiin

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Final exam #CTU n #VCL105





Hyep selamat petang yup semua , hari ni saya memang tak ada masa nak update blog dan tak ada mood ;( yup lah strees sangat ngan exam ary ni erm entah lah hope dapat lah apa yang saya hajatkan . Soalan ? Boleh lah senang . Dan banyak jigak yang luar jangkauan . Adoiii lain yang bace lain yang masuk sabar je lah . Pape pon bersyukur sangat dapat jawab soalan tadi dengan baik even saya tak buat sehabis baik . Dah usaha kan so sekarang tinggal berserah ngan Allah je . Doa lah banyak2 kan moga2 result baik huhu . Sekarang saya menaip dekat hanphone so janggal sikit . So tak banyak yang dapat saya kongsikan . Just dapat ceritakan yang sekarang saya sedang berguling-guling atas katil . Woww best sangat dah lah letih otak strees , hujan lak tu lebat sangat2 huhu kene kipas ? Perghh mata saya dah pedih dan sayu dah ni hehe saja je amek feel tuj tidur tu yang saya update ni hehe . Esok sampai sabtu saya tak ada exam so boleh rehat sikit pape pon gak boleh leka kene stydy ! Huhu doakan saya taw 3 ! Alahaii saya tak tahu nak bebel apa lagi sekarang ni . Erm nak tahu ke pasal exam hari ni ? Okey saya cerita lah sikit , pagi tadi pukul 11 saya exam CTU . Tahu tak sbject apa ? Subject agama lah . Huhu saya tak tahu lah soalan tu susah or senang tapi Allhamdulillah dapat jawab penuh , nak tahu tak sepatutnya bahagian subjectif jene jawab 2 dari 3 soalan taw ? Tapi saya ? X mengikut arahan saya jawab semua huhu memang lenguh tangan menulis dah lah 2 jam je , soalan adjectif ada 40 !? Adoii tak pe lah semoga ada hikmahnya kan huhu , harapan nak dapatkan A ? Memang ada tapi ? Entahlah hanya mampu berdoa dan bertawakal sekarang ni . Erm carry mark saya takde lah banyaj sangat 40/50 je . Huhu pape pon saya bersyukur . Erm petang pulak exam VCL , sejarah seni . Alahaii lemah kepala hotak ni weii huhu soalan lain saya jawab lain ?! Haha klakar lah aduhaii lagi cuak taw ! Dah lah dalam dewan tu sejuk yang amat ! Ala2 kat antartika gitu huhu . Otak kecut ! Huhu but saya berpuas hati dengan nya . Doa je lah yang mampu sekarang ni . Apa yang paling diharapkan !? Tidak akan repeid paper ! Even 1 paper ! Huhu , okeyh saya dah mengabtuk ni hee . Tapi tak tidur dah nak maghrib dah baring2 je . Sampai sini je yang saya mampu ceritakan huhu wassalam.

sorri pic kecik , tak tahu nak edit camne , sebab firstime update melalui handphone huhu

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

kenduri kawen vs nasi minyak

selamat petang ye semua . tuk pembaca setia blog saya , hari ni saya nak cerita about kenduri kawen sedara semalam . huhu , sebelum balik shah alam sempat lak baham nasi minyak 2 pinggan ni oiii huhu


hah ! ni my beloved nephew . nama dia muhammad hafiy haziq . seronok dia makan . huhu


hehehe opps ~ sedap nye pasal , amekkaw makan bersepah-sepah . hee malu#


hah / macam kat bazar ramadhan kann ? hehe sedap sangat air dia


ni tempat makanan tu , macam2 saya makan hehe siap tambah taw . sedap#


okeyyy jom pilih2 air pe yang sedap ! hehe


nampak x ? ni anak buah saya yg ke-3 muhammad hariz seronok dia makan taw .


ni pulak anak buah saya yang ke-2 dia makan ape tu ? lupe dahh . hehe


this my family , semua ternyata anggun bersama tudung fareeda nye . huhu


lastly , sebelum kami balik ke KL , kami bergambar dengan pengantin . hehehe . cantikkan ?
huhu okeyy lah ni je yang mampu saya cerita kan , saya tak banyak masa nak pilih gambar sampaikan gambar saya pon tade kan ? hehe . jap lagi saya nak sambung study lah kawan . huhu k lah wassalm . terima kasih sudi singgah ye .


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

final exam #BEL

selamat petang semua , erm mata mengantuk sangat2 , sekarang baru ada masa nak update blog . tadi berhempas pulas study huhu . tomorrow ada 2 paper lah . hmm . sok paper CTU #foundamentals of islam & VCL105 #art appreciation . hmm susah ? takde lah susah sangat , kalau study tak susah . huhu teory mesti lah kene banyak membaca . punya lah busy sampaikan tak pegang handphone pon . sory tuk kawan2 yang text , kol pe semua sebab tak layan . sangat busy lah . tahu tak hari ni saya exam ape ? BEL #preparatory english huu agak susah lah jugak . tapi sangat2 happy bila dah habis exam tu . my target tuk paper ni ?? erm B kot ! huhu insyaAllah kalau boleh dapat lebih baik bersyukur lah kan .


hah ! nampak tak muka cuak dan gementar nya sebelum bukak paper tu . huuu sangat gementar , tambah pulak dengan suasana yang sejuk dalam dewan tu . huhu . sempat lagi suruh kawan hamek gambar kann !? hehe . ye lah saja kengan haha . doakan terbaik tuk saya taw . aminn .


hehe namppak tak gaya orang malas study ? huhu



just selak2 buku pastu ngantuk hehe yelah english writing nak study ape ? hee~


nah ! hape lagi ! takut tak bangun pagi , saya sanggup tarik tilam yang seberat2 alam ni pegi hall taw ! huhu
memang sangat sejuk tidow kat hall . my roomate semua dah tak kuasa nak tarik2 tilam ni dah mengantuk sangat . huhu Alhamdulillah dapat bangun pagi . dapat tidur berkualiti taw ! bangun pagi biasanya mata pedih n berat badan nak bangun mandi tapi hari ni tak pedih mata dan berat badan lah huhu . berkat doa ibu . huhu .sebelum pergi ke dewan exam , telefon my mom mintak doa restu . huhu okey lah ni je yang mampu saya kongsikan tuk entry ni . sok lusa kalau saya free saya cerita lagi . hehe . okey tak sabar menanti 19 mac ! MERDEKA !!! huhu . tak sabar nak cuti sem ! (^^)



ilmu itu adalah perhiasan yang paling menawan , dan tiada tandingannya bagi orang-orang yang benar-II ikhlas mencarinya . seorang pelajar menurut perintah Allah , jangan pula dia sombong , ego dan bongkak dengan ilmu pengatahuannya . carilah ilmu Allah itu dengan hati yang tulus dan ikhlas keranaNya . dan ilmu yang diperoleh itu haruslah memberi manfaat kepada masyarakat , keluarga dan diri sendiri . bersabar dalam menuntut ilmu . usaha tangga kejayaan !






Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

bergembira di akhir semesta !

hye peeps ! huhu . korang tahu tak ? saya baru balik test ni . entah lah jawab tak confident . ni lah akibat orang malas nak bace buku and note yang lecturer bagi . huhu . sekarang baru naik kolej , letak barang tukar baju terus on pc saya ni . huhu . okey sebenarnya petang ni saya berbesar hati tuk cerita tentang semalam , kitorang 1 class pegi jalan sama2 . huhu , just 5 , 6 orang je tak join . kitorang bergumbira di plaza alam sentral . huhu . tapi sampai sana semua berpecah , mula2 saya saing diorang . pastu saya pergi satu tempat tu tuk beli ** huhu . bende ni rahsia nanti next entry saya cerita khas tuk bende tu . huhu . okey saya bertemankan ika dan hafiz pergi ke bowling cari diorang , rupanya bowling dah kene booking ngan satu sekolah tu ade wat pertandingan . haishhh sabo je lah . diorang ade kat level ats sekali saya , ika n hafiz malas nak naik , so kitorang terus masuk token* alahh tempat mainan tu lah , yang masukkan duit tu . pastu diornag pon sampai dan karaoke ramai2 . ade 3 bilik . saya dengan dinee , thah , eida . serius mic tak best ! ye lah karaoke jamban je (org2 panggil) huhu dah lame tak masuk karaoke camtu . cehh poyo je kan . 



saya dan ika , masa habes kelas , kitorang terus gerak pegi sana . huhu lepak minum dekat medan selera dulu . saya gerak dengan ika dan hafiz .


token time ! huhu macam2 mainan saya main taw3 !



man dengan naja . merempit ye bang ?! ish3 . hehe


eiyda , thah , dinee . pendengar setia suara saya . huhu . suruh menyanyi malu2 katak 


eh baru perasan lah dengan maseh pakai student card tu saya pegi sana . adoii malu . huhu


lepas kitorang habis menyanyi jenguk diorang kat bilik depan . huhu . untunglah dapat bilik besar . kitorang dapat bilik kecik je ponn . huhuhu .


lastly sebelum balik pusing2 teman si man beli jacket . kannn~ pusing punya pusing x jumpa jugak jacket yang dia nak ! haishh . huhuhu . oke ni je entry yang sempat saya buat . huhu . saya penat dan tak ada masa nak susun cerita taw3 . cerita tunggeng terbalik je . huhu


okeyy . tuk korang yang tak ada dalam gambar sorry taw . aq tak sempat nak snap pix banyak . ade jugak tapi tak sempat masuk banyak . ni amek pix secara rambang je . huhu . best enjoy di akhir sem ngan korang !  AD120/1A TERBAIKKK ! 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen