Ini Blog Gua ! hEdAyAt NyEr StOrY: lirik lagu sampai ke bintang - asmidar

lirik lagu sampai ke bintang - asmidar

hye . pagi2 buta ni , aq feel lak . huhu tacink lha beb . erm sekarang aq nak share 1 lagu nieyh . 
aq dengar kat dalam kereta semalam . dalam perjalanan pulang ke shah alam . tak tahu , kenapa aq tertarik dengan lagu ni . ? haha . kalau nak tahu joim same2 kita dengarkan lagu ni okeyy ? feeling lha sket dear . huhu baru lha sporting . enjoy ok ? x hafal aq ade lirik tu . silakan tengok  . ^^

Biar Sampai Ke Bintang - Asmidar


Biar mimpi mimpi kita
Jejak sampai ke bintang
Walau harus menggapai awan
Menongkah arus ini
Aku tak berundur dengan mudah
Tapi mimpi harus aku
Tiada gunung yg terlalu tinggi
Tiada lautan terlalu luas
Untuk mereka memisahkan kita
dari mimpi2 kita ini
Jgn resah ini takdir
Tuhan mendengarnya
untuk mebawa mimpi2 kita





sayu pulak hati aq bila dengarkan lagu ni sorang2 atas katil tadi . huhu . tacink lha kan ? korang boleh dengar lagu ni bayak kali . best sangat . fahamkan lha maksud lagu nieyh . jom ramai2 share lagu ni kat FB . huhu . dont worry ade orang akan like link tu . hehe . selamat mencuba  (^^)



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

3 kritikan panas:

Kuchiki EnnaMoon said...

asmidar nyanyi ngan cool ja, lagu ni. haha

hedayat93 said...

yup . cool sgt . sayu kan bile dengar lagu ni ? ^^

hedayat93 said...

best sangat2 lagu asmidar nie doh,minat giler aku do

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen