Ini Blog Gua ! hEdAyAt NyEr StOrY: lirik lagu percintaan ini - izzad lazim

lirik lagu percintaan ini - izzad lazim

hello sume , sebelom menunggu maghrib masuk ni aq nak wat 1 entry pasal my feveret song , ngeh3 . korang yang layan perasaan , kaki jiwang mesti bsuke gak kan ? hehe . okey tak banyak masa nak bebel . huhu so , aq bagi korang tajuk lagu tu okeyy . jom nyanyi same2 , kalaw nak tahu , lagu ni persis kehidupanku . hehe whatever~ lalalala . (^^)

Percintaan Ini - Izzad Lazim



Masih terbayang di ruangan mataku
Saat indah bersamamu dulu
Masihku ingat janji manismu
Bertakhta di hatiku


Di kala itu engkau lah bintang


Menyuluh malam yang kegelapan
Tetapi kini tiada lagi
Tinggal aku sendiri

Percintaan ini amat memilukan
Perpisahan ini sungguh menyakitkan
Namun apa daya terpaksa ku telan semua kepahitan

Kepiluan ini meracun hidupku
Kesunyian ini membunuh jiwaku
Tergamak kau sayang
Melihat diriku dalam kesedihan
Dipermainkan olehmu


Sia–sia saja percintaan ini
Tak bisa sampai ke puncaknya
Sekelip mata hilang semuanya
Yang tinggal hanya airmata
putus cinta adalah bukti bahwa tiada bukti cinta sejati .perpisahan ini mungkin terjadi antara ketidakfahaman kedua belah pihak , mungkin juga tidak dapat restu orang tua , ? mungkiin kehadiran orang ke-3 ? perpisahan bukan lah pengakhirannya malah permulaan sesuatu perkara untuk kita tangani degan bijak . Allah sentiasa mnguji akan kesabaran dan iman manusia . sabarlah dalam menempuhi sesuatu ujian-Nya . 


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 kritikan panas:

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen