Ini Blog Gua ! hEdAyAt NyEr StOrY: lirik lagu berdua bersatu - forteen

lirik lagu berdua bersatu - forteen

okey . pagi2 buta nie aq nk buat satu entry pasal 1 lagu ni . pliz lha korang dengar . huhu . relekan hati dengar lagu ni . forteen ? orang ramai cakap deorang tiru style KPOP ? eh ? suka hati deorang lha nak ikut style sape kan . sakit hati lha kadang2 dengar orang cakap , *layan KPOP what the fuck ? * eh ? sial kan kadang2 mulot mereka . macam2 lagi dengar deorang kutuk2 KPOP fans nie . yang korang tu layan lagu indie yang meleweh , wat aq ngntuk nape ? layan lagu hardcore jerit2 cam panggil setan nape ? perghh trase siodd law orang kutuk cam tu . but pape pon hak maseng2 lha nak dengar lagu jenis apa . ceh membebel lha pulak . okey lagu nieyh aq suka . korang tengok lirik yang aq hinglight tu . hehe . okey now start menyanyi same2 . 

Berdua Bersatu - Forteen 


Kenapa cinta kita
Selalu saja diduga
Bagai ada tak merestu
Kita berdua bersatu

Atau mungkin kau dan aku
Ditakdir untuk berpisah
Walaupun melawan arus
Kita berdua bersatu
Seringkaliku mendengar
Patah tumbuh hilang berganti
Tetapiku tidak mahu
Cinta selain darimu


Jika denganmu salah
Kutak mahu yang benar
Jika denganmu rebah biarlah kutercalar
Walau dilanda badai
Kusanggup kerna ku mampu
Kita berdua bersatu

Jika denganmu kabur
Kutak mahu yang jelas
Jika denganmu hanyut
Biarlah aku lemas
Walau dilanda ribut
Kusanggup kerna kumampu
Kita berdua bersatu


cinta tu amanah , apabila mencintai seseorang yang tak mampu kita milikinya , ? lepaskanlah dirinya dengan redha . Berdoalah agar kebahagiaannya , apabila memiliki orang yang tidak dicintai , jaga dan bimbinglah dengan sebaiknya . kerana hidup kita di dunia ini bukanlah semata-mata kerana cinta , tetapi untuk berbakti demi hidup yang kekal abadi di sana . renungkanlah




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 kritikan panas:

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen