Ini Blog Gua ! hEdAyAt NyEr StOrY: breakfast time !

breakfast time !





hye kawan .terima kasih bagi sedikit mase tuk singgah dan bace entry saya , okey hari ni saya nak cerita macammana saya dan kawan (afyk dan harris)breakfast kat kfc . huhu . kfc ohh kfc je kann ? :D
okey . malam tu kami tak boleyh nak tido , saya sebok bertweet dan update blog . huhu
erm tak sedar pon tengok jam dah pukul 4 pagi . wahh ? perut lapar lah . .
masing2 terpikir nak kuar kolej tuk cari makan . hehe . tapi mana boleyh lalu gate depan ??
so , kami cari akal lah tuk keluar . hehe . pastu jumpa pagar belakang yang agak mudah di panajat . ngeh3
alahh . macam tak biasa je kan dulu kat ostel , huhu lame tak buat keje giler camni .
oleh kerana takut/segan lalu pintu depan kolej , kami sangggup pusing taman depan hehe .
pastu kami serbu kfc . huhu alah 100 meter je pon kfc dengan kolej saya . huhu . 

huhu si afyk sedang memerhati harris panjat pagar . hehe .
best taw men panjat2 ni . huhu nak try ?? 

ha , sebelum masuk kfc amek duet dulu kann ? hehe




ha , ni lah sajian kami . huhu . kami menikmatinya penuh perasaan .



snap2 ! saya dan harris  , huhu



seronok si afyk ni kan ? tak tawu kitorang mengantuk sebenarnya time ni . huhu



 saya wat2 cool je , tak tahu mata tu pedih dan sikit lagi nak tertidur kat situ . hehe



baiklah sume . jemput makan . hehe 
*nampakkan ? kesungguhan menikmati twister tu . huhu*

baiklah ni je yang mampu saya kongsikan pengalaman lapar di pagi2 buta kat kolej , panjat pagar dan lepak di kfc jam 4.30 pagi . tarikh ahad 24 hb feb 2012 . huhu . ok saya nak buat entry lain . wassalam 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 kritikan panas:

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen