Ini Blog Gua ! hEdAyAt NyEr StOrY: art & design - FND101 project 3

art & design - FND101 project 3






Hye semua , selamat petang semua , kali ni saya nak share my art work . 
Ni projek ke-2 dalam subject FND101 *visual researh*
last week  submit assignment tu . dapat markah yang agak memuaskan . huhu
10/10 (!) hehe . #fullmark
okey dekat bawah ni hasil kerja saya . anda boleh kumen ye . 















NAMA : NORHIDAYAT B SAKIP 
NO PELAJAR : 20117777**
KOD PROGRAM : FND 101
TAJUK : LINE 3D
GROUP : AD120/A


okey entry ni hanya tuk perkongsian , bukan untuk membangga diri dan sebagainya . .
sangat bersyukur dan beruntung sangat , sebab dalam ramai2 orang tu , cuma saya je dapat .  

>>>>FULLMARK<<<<

Alhamdulillah rezeki kot . syukur kat Allah dan berterima kasih juga kepadaNya . 
tak dilupakan juga jasa lecturer yang bagi markah . huhu .
tak suke ? ? ade aq kesah ? haha . okey boleh kumen di bawah :D









Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

3 kritikan panas:

kAki NgAyAt94 said...

bangge dpt kwn cam dayat nihh.. hehe.. tahniah k sbb dapat fullmark.. troskan lg usaha.. kwn2 sntiase menyokong dayat..pro

HafizBoo said...

terbaekk lahh ! :D

hedayat93 said...

hoho . thank korang . huhu :D

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen