Ini Blog Gua ! hEdAyAt NyEr StOrY: lirik lagu lara lagi - adira

lirik lagu lara lagi - adira

okey sume hari ni aq nak wat entry pasal 1 lagu ni . aq dengar kat blog farah tadi , lha lagu ost ombak rindu . *lara lagi -ADIRA*. aq mmg x amek tahu pon pasal cerita ombak rindu tu . aq tak minat nak tengok but aq suka sgt lagu2 latar dea . huhu sentap sangat# . okey tuk korang yang tak pernah dengar lagu tu kan , meyh sini dengar ramai2 . jap aq share lagu tu . dengar dan hayati maksudnya ^^ dan aq akan sertakan dengan liriknya sekali . jagan risau . korang boleyh menyanyi sambil tengok lirik . huhu


Hanya sampai di sini sahaja
Kisah cinta kita berdua
Tiada daya selamanya
Terhenti di sini

Biar ku pujuk ati ini
Merawat rinduku sendiri
Setelah aku kau lukai
Sedangkan kau tahu

Kasih aku hanyalah untukmu
Tiada lain dalam diriku
Takkan berubah
walau dipisah laut biru

Cinta aku hanyalah untukmu
Tak pernah goyah
Tak pernah jemu
Takkan terpadam dalam hatiku
Ia milikmu.. percayalah

Mungkin sudah suratan kita
Terpisah sebegini saja
Pasti di suatu hari nanti
Ku jejak bahagia...





ini lha lagu yg aq maksudkan tu cube korang dengar . sayu tak ? sentap tak ? suke tak ? best kann ? huhu
korang lepas dah bace entry ni , n dah dengar lagu ni . pliz share banyak2 kali kat facebook korang . huhu . akan datang riban2 orang LIKE huhu . (^^) okeyh lha aq nak wat entry laen . selamat mendengar ye kawan2 . huhu . btw::sentap sangat kat hati masa 1st time dengar lagu ni . jagan nak mengalir sgt ea air mata tu . biar aq je mgalir . huhu . spe mgalir air mata memang terbaekk (! ) ^^

Untuk kukuh dan kekal memberi cinta luhur , kita bukan sahaja perlu menyintai sesuatu itu pada pandangan mata , tetapi menyintai , mengkaji dan memahami asal usul , kebaikan , keburukan, malah menerima dia atau ia pada hari esoknya .






Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 kritikan panas:

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen