Ini Blog Gua ! hEdAyAt NyEr StOrY: kebosanan ku melanda slps mngglkn skolah!

kebosanan ku melanda slps mngglkn skolah!

        slps mngglkn skolah ni,,aq smkin bsn d rumh!!aq x thu nk wt pew,,humm,,so  bored..humm,,dulu time skolah x sbo rsenye nk abes skola,,tp skg ni bru je abes exam,,da sbok2 nk rndu kt skolah,,humm,,x pew2,,aq akn kng sgle memory y prnh trukir d bgku skolah itu,,aq syg kwn2 aq sume,,gud lux tok korg y amek STAM ue k,,hmm,,hope 1 ary t kte kn dtmukn smule,,aminn,,hope ktew dpt sme2 result yg cemerlang SPM `10 nie,,huh,..k r,,ble2 aq smbong,,huk2,..bye2,,remember me always frenz,,

AQ RINDUKAN ZAMAN PERSEKOLAH . :')

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

4 kritikan panas:

OLA said...

dlu,kat skola,asyik tido je..
xmanfaatkan mase 2..
ha,ni da xda peluang tuh..terkeng kenang..
itulah manusia...
bende ni kite kne hadapi jugak doyok..

hedayat93 said...

haha,,tol arh tu leah,,
nyesal aq,,herk3,,
bnde da brlalu,,
kne lpskn ia brlalu,..
sedeyh aque ni,..nyesal!

gowlagee said...

asal mke cam gtu skaly!!
hukhuk~~ klako lah..

hedayat93 said...

hak3,.tue nmenye mke tension!!
owg nk skolah!!huuu,,ngee~

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen